Mai intai zic o perioaa sa te imprietenesti usor usor cu el sa- i zici ca vrei sa-l vezi cum canta sau ce face el si dupa ce-l cunosti si el te place totul vine de la sine succes!
Încearcă să faci tu primul pas, sigur o să-i placă asta. Dacă nu reacţionează, înseamnă că e timid.
În privinţa asta nu ai ce face, aşa sunt unii băieţi, mai timizi.
In primul rand, fi tu insati si in al doilea rand, vorbeste cu acea prietena, poate te mai apropie de el. Bafta!
Vorbeşte`i,cheamă`l prin oraş.FB`ul nu ajută la nimic o.o. Poate doar ca să îl chemi, dar există telefon .
Baftă!
1)Refati fb-ul.
2)Cintacteaza-ti prietena si intreab-o ce fel de tip e, ce-i place, ce relatie au ei doi, roag-o sa-ti dee un nr. de telefon de-al lui, ti-ar putea fi util...
Si 3)Incearca sa-ti faci curaj si sa-i zici macar "salut" sau sa va cunoasteti mai bine pe site de socializare, ati putea esi sa mai vorbiti si straduiete in primul rind sa-si creeze o impresie placuta despre tine...Eu am avut o situatie exacta iar aceste sfaturi mi-au fost de folos.Succes! Funda?
Incerca sa fii ma apropiata de el pentru ai atrage atentia.si o poti pune pe prietena ta sa vorbeasca cu el. poate rezolvi ceva.si eu la fel am facut. sper ca te-am ajutat