Incearca sa ii spui tatului tau adevarul, sa ii promiti ca daca te lasa o sa fii cuminte adica indiferent de ce ar urmari el tu nu ai de gand sa cedezi la ce nu ar accepta tatal tau, si mai ales sa ii promiti tatalui tau ca tu in continuare o sa ai rezultate bune la invatatura, si ca daca el are incredere in tine, tu nu o sa il dezamagesti si o sa fii mereu sincera cu el. Bafta
Nu stiam ca in ziua de azi se tin pumnii ca cineva sa nu se desparta. Poate`s de moda veche. Ai doar 13 ani! Nu ma mir ca tatal tau e exigent (iti vrea binele). Stiu, da, esti indragostita si simti ca nimeni nu te intelege. E normal la varsta ta...
Parerea mea este urmatoarea : tatal tau vine acasa, il lasi sa se odihneasca, apoi ii spui ca vrei sa discuti cu el serios. Spune-i adevarul. Nimic altceva. Asigura-te ca te asculta si intelege ceea ce ii spui! Iar legat de prietenul tau, nu vreau sa te dezamagesc, dar eu spun sa nu pui atat suflet. Ai doar 13 ani. Opiniile ti se vor schimba pe parcurs. Mai bine alege o relatie de amicitie.
Acum, este hotararea ta. Dar gandeste-te bine. Doar nu vrei sa suferi apoi, asa-i?
Seara buna.
Si tatal tau este exigent ca o mucoasa ca tine si-a pierdut capul. Pai la cei 13 ani ai tai si ciorile se manaca, ocupate de carte ametito ca peste catva timp ne spui ca ai ramas gravida si ceri sfaturi cum sa scapi.
Eu zic sa-i spui tatalui tau adevarul, mama ta stie? poate te poate ajuta si ea spunandu-i ca il cunoaste si ca este un baiat bunbafta multa
Mai bine nu raspundeai . Cartea nu are nici o legatura cu prietenul meu, nu cred ca eu am jignit pe cineva, am pus o simpla intrebare stai tu linistit/a ca nu am sa raman gravida Cunosc bine persoana si stiu despre ce e vorba, nu m-as fi aruncat cu capul inainte daca nu il cunosteam .
P.S : Nu se scrie "ametit-o" ci "ametito". Succes!
De cand daca ai un prieten inseamna neaparat ca trebuie sa faci alte lucruri" fa". Eu nu v-am vorbit urat si nu v-am jignit, nu era neaparat nevoie sa incepeti sa va purtati urat doar pentru o simpla intrebare plus ca la ce intrebari sunt pe site-ul asta a mea este foarte ok. Si nu, nu cred ca tot ce zboara se mananca, probabil ca daca ati stii si voi tot ce stiu eu despre el nu ati mai spune asta si nu mai vorbiti de parca ati fi cine stie ce personalitati si de parca v-ar pasa voua de ce fac eu am cerut doar o parere unde asteptam un raspuns spus intr-un mod mai civilizat si mai decent.O seara buna
Imi place de tine ca ne-ai raspuns la toti, dar vad ca esti surprinsa ca nu te-a incurajat nimeni dar mi-am schimbat parerea si vreau sa te ajut. Uite cum facem imi dai nr. de telefon al lui taicatu si ii spun eu ca ai un prieten si sa-l conving sa-ti dea si-o mama de bataie sa-ti iasa baieti din cap.
Te inteleg, sti cum este daca vrei imi poti da id tau pentru ca am putea vorbi mai deschis.