| Lamaitzza a întrebat:

Helppp!
Pai o sa povestesc pe scurt ca sa nu va pierdeti timpul cu romane,deci :
M-am >indragostit-el a devenit iubitul meu >- ne iubim dar tatal meu care este plecat in Spania este foarte foarte exigent si nu ma lasa sa am prieten,adica pana acum nu stie de nici unul >- vreau sa ii spun,dar mi-e frica,vineri vine acasa si. :-s nu stiu, ce fac daca tata nu ma lasa sub nici o forma sa fiu cu el? o sa zica ca e prea mare si baietii de varsta lui vor altceva,dar eu il cunosc bine si stiu ca nu e asa, el are 16 ani eu 13. Cum spuneam,daca tata nu ma lasa sa fiu cu el ce ma fac? La el mi-e greu sa renunt,pe tata as vrea sa il ascult pentru ca il iubesc si il respect foarte mult si sa ma ascund mi-ar fi prea greu,acum depinde si ce note iau in teza dar vreau nu vreau chiar trebuie sa ii spun cand vine, deci care ar fi alegerea corecta daca tata m-ar pune sa ma despart de el :-s? Ajutor!, a si tineti-mi pumnii ca nu se va impotrivi cu nimic si ca voi lua note mari in teze :d. Multumesc anticipat si scuze graba! :*

Răspuns Câştigător
| defibrilator a răspuns:

Incearca sa ii spui tatului tau adevarul, sa ii promiti ca daca te lasa o sa fii cuminte adica indiferent de ce ar urmari el tu nu ai de gand sa cedezi la ce nu ar accepta tatal tau, si mai ales sa ii promiti tatalui tau ca tu in continuare o sa ai rezultate bune la invatatura, si ca daca el are incredere in tine, tu nu o sa il dezamagesti si o sa fii mereu sincera cu el. Bafta

13 răspunsuri:
| Eunyce a răspuns:

Nu stiam ca in ziua de azi se tin pumnii ca cineva sa nu se desparta. Poate`s de moda veche. Ai doar 13 ani! Nu ma mir ca tatal tau e exigent (iti vrea binele). Stiu, da, esti indragostita si simti ca nimeni nu te intelege. E normal la varsta ta...
Parerea mea este urmatoarea : tatal tau vine acasa, il lasi sa se odihneasca, apoi ii spui ca vrei sa discuti cu el serios. Spune-i adevarul. Nimic altceva. Asigura-te ca te asculta si intelege ceea ce ii spui! Iar legat de prietenul tau, nu vreau sa te dezamagesc, dar eu spun sa nu pui atat suflet. Ai doar 13 ani. Opiniile ti se vor schimba pe parcurs. Mai bine alege o relatie de amicitie.

Acum, este hotararea ta. Dar gandeste-te bine. Doar nu vrei sa suferi apoi, asa-i?

Seara buna.

| Flav a răspuns:

Cum adica nu stie de nici unul? Adica ai fost cu toata scoalaaa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 13 ani? du-te fa si pune mana pe carte.ala caut *** si te gasit pe tine un copil.stii ca poate intra in puscarie? fiindca tu nu ai discernamant la varsta ta si crezi ca tot ce zboara se mananca?

| ElDictator a răspuns:

Fii intelerapta, asculta-l pe cel care-ti da masa si acoperis.

| Hombre a răspuns:

Si tatal tau este exigent ca o mucoasa ca tine si-a pierdut capul. Pai la cei 13 ani ai tai si ciorile se manaca, ocupate de carte ametito ca peste catva timp ne spui ca ai ramas gravida si ceri sfaturi cum sa scapi.

| Lamaitzza explică (pentru Flav):

Vai de capul meu rolling eyes Nimeni nu intelege happy Normal ca nu am fost cu toata scoala, ma refeream ca am mai avut 2 prieteni de varsta mea de care tata nu stia happy.

| denisandreea1998 a răspuns:

Eu zic sa-i spui tatalui tau adevarul, mama ta stie? poate te poate ajuta si ea spunandu-i ca il cunoaste si ca este un baiat bunwinkingbafta multa

| Lamaitzza explică (pentru Hombre):

Mai bine nu raspundeai happy. Cartea nu are nici o legatura cu prietenul meu, nu cred ca eu am jignit pe cineva, am pus o simpla intrebare stai tu linistit/a ca nu am sa raman gravidawinking Cunosc bine persoana si stiu despre ce e vorba, nu m-as fi aruncat cu capul inainte daca nu il cunosteam tongue.
P.S : Nu se scrie "ametit-o" ci "ametito". happy Succes!

| Lamaitzza explică (pentru anonim_4396):

oh go on De cand daca ai un prieten inseamna neaparat ca trebuie sa faci alte lucruri" fa". Eu nu v-am vorbit urat si nu v-am jignit, nu era neaparat nevoie sa incepeti sa va purtati urat doar pentru o simpla intrebare plus ca la ce intrebari sunt pe site-ul asta a mea este foarte ok. Si nu, nu cred ca tot ce zboara se mananca, probabil ca daca ati stii si voi tot ce stiu eu despre el nu ati mai spune asta happy si nu mai vorbiti de parca ati fi cine stie ce personalitati si de parca v-ar pasa voua de ce fac eu laughing am cerut doar o parere unde asteptam un raspuns spus intr-un mod mai civilizat si mai decent.O seara bunahappy

| Hombre a răspuns (pentru Lamaitzza):

Imi place de tine ca ne-ai raspuns la toti, dar vad ca esti surprinsa ca nu te-a incurajat nimeni rolling on the floor dar mi-am schimbat parerea si vreau sa te ajut. Uite cum facem imi dai nr. de telefon al lui taicatu si ii spun eu ca ai un prieten si sa-l conving sa-ti dea si-o mama de bataie sa-ti iasa baieti din cap. rolling on the floor

| Lamaitzza explică (pentru Hombre):

Mai bine lasa happy Foarte amabil tu asa dar eu stiam ca lucrurile nu se rezolva cu bataie, nu stiu cum era pe vremea ta, dar acum nu mai e asa happy.

| mada1820 a răspuns:

Te inteleg, sti cum este daca vrei imi poti da id tau pentru ca am putea vorbi mai deschis.

| William a răspuns:

Daca nu il parasesti acum o sa iti para rau.