| miruna1411 a întrebat:

Helppp, sunt intr o relație cu un baiat de 6 zile și efectiv mi e foarte rușine sa stau cu el, m-a luat o data în brațe si mi s au înmuiat picioare, am amețit, multe altele, parca nu ma simt confortabil cand e prin preajma mea(la liceu). il iubesc dar anxietate mea socială cedează cand e el prin preajmă, ajutați mă sa scap de chestia asta ????????????

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate noi nu te putem ajuta, ca astea sunt probleme psihice, care se pot ameliora in urma discutilor cu un psiholog sau psihiatru.
Sanatate multa!

| gabicoo a răspuns:

Așteaptă să termini clasa a IV-a.

| 1onur a răspuns:

Dacă vei discut ca mama ta, vei primii cel mai bun sfat și îndrumare de la ea doar.

Tot ce simți este normal, Până la o anumită măsură! Dacă ai probleme Doamne ferește cu sănătatea și nu-ți dai seama sau nu știi, mergi la medicul tău de familie.

Eu te pot înțelege. înțeleg.

Emoțile și sentimentele tale te pot depăși de fericirea Adevărată, dar poate fi cauza leșinului și alte simptome ce nu le știm încă, vezi să nu fie altceva leșinul și mai bine să fie de fericire și nu de rău.

Discută cu mama ta este important! Să știe ce se întâmplă cu sănătatea ta și cu tine.

| ioana748 a răspuns:

Calciu, MagneB6, SedatifPC, ceai de sunătoare, fara bauturi energizante, exercitii de respirat.
Cu timpul te vei obișnui cu prietenul tau si emotiile nu vor mai crea asa mari probleme.

| Kiran a răspuns:

Depinde, e prima ta relatie? Daca da, e normal sa te simti ciudat in preajma afectiunii din partea unui baiat

Daca nu, ai 2 variante, fie cum a spus doamna Violleta2022, consulti o persoana specializata pentru a stii exact cum sa te ajute, fie infrunti ce ai si te fortezi sa stai in preajma sa incat sa te expui mai mult acelei presiuni "emotionale" incat corpul sa nu mai reactioneze asa defensiv.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Esti cu un baiat de 6 zile si deja il iubesti?

E foarte frumos ca iti trezeste emotii atat de puternice happy
Te vei obisnui cu el. Daca mai intampini stari din astea, numara.
Sau spune o rugaciune. Te concentrezi pe altceva si iti va trece anxietatea.