Eu zic sa te gandesti cu adevarat la ce e mai bine pentru tine, dar sa nu uiti ca prietena ta cea mai buna in momentul de fata o fost langa tine probabil cand ai avut nevoie de mai multe ori.
Acuma intreaba-te pe tine, tu chiar il vrei pe acel baiat sau e doar aura accea care o are pentru ca stii ca incet incet devine fructul interzis?
Daca tu chiar crezi ca veti putea forma o relatie eu zic sa incerci sa te cuplezi cu el, dc nu pana la urma prietena ta stie si i-ai explicat cum stau lucrurile si o inteles si nu s-a suparat.
Dar daca tu nu esti 100% sigura ca vrei ceva serios cu el eu zic mai de graba relaxeazate si gaseste pe altcineva, nu se merita sa pierzi o prietenie pentru o joaca, poate acum nu vezi dar in timp o sa iti dai seama ca un prieten conteaza foarte mult, mai ales in cazul tau vorbim despre prietena ta cea mai buna.
gandeste-te bine si acctioneaza, nu lua decizii pripite pe care eventual intr-un final o sa le regreti. Sper sa iti fie de folos ^_^
Sincera sa fiu nu stiu 100% daca vreau sa fiu cu el. ce e sigur e ca il plac. Acum 2 ani am renuntat sa il mai plac fiindca nu a mers. am incercat sa gasesc altul dar nici un baiat dintre cei pe care o-am cunoscut nu aveau acel ceva special. Acum ca am petrecut mai mult timp cu acesta mi-am dat seama ca el are acel ceva special dar nu mi-am dat seama ca il plac. Apoi prietena mea mi-a spus ca il place si mi-am dat seama ca si eu il plac. Ea nu a stiut ca il plac doar in momentul in care mi-am dat seama ca si el ma place. nu stiu daca ar trebui sa fiu cu el sau sa renunt.