| SerafimHD a întrebat:

Hey. Am o problema. M-am certat cu parontii mei deoarece nu eram acasa in timp ce trebuia sa citeasca cineva contuarul, astfel ca mi s-a spus ca trebuie sa o fac eu apoi sa merg la sediu cu datele respective. Ce credeyi ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Minks a răspuns:

Intr-un fel au dreptate, nu cred ca ai asa multe lucruri de facut incat sa nu respecti o sarcina simpla. Nu trebuia decat sa stai acasa si sa deschizi usa.

7 răspunsuri:
| Ama00 a răspuns:

Deci asta nu e motiv sau subiect de cearta. E banal. Se mai intampla; nu stiu de ce s-au aprins ai tai asa. Nu e mare chestie. Scrii pe o foaie numarul de la contuar si mergi la sediu, spui numele, adresa si numarul ala. Si s-a rezolvat. Nu stiu cum e pe la tine dar la mine se lasa o hartie in usa cum ca s-a prezentat cineva sa citeasca contuarul dar nefiind nimeni acasa, au lasat hartia aia unde era trecut si un numar de telefon. Asa era mai simplu. Dar si la sediu e tot aia.

| cristi28george a răspuns:

Sa inteleg ca ai sub 12 ani?

| SerafimHD explică (pentru Ama00):

Asa stiam is eu. Dar oricum e chestia ca moiau spus sa fiu acasa is eu n-am fost. Desi eram practic in scara is nu am observat nimic pe usa. Iar o vecina mi-a spus sa nu mai astept.

| Ama00 a răspuns (pentru SerafimHD):

Deci nu e capat de tara. Sau cum s-o spune ca la ora asta abia mai gandesc big grin nu te mai certa cu ei ca pe un subiect ca asta chiar nu merita. Daca ei tipa sau urla sau cine stie cum mai reactioneaza, incearca sa fii calm/a si explica-le frumos, baga si niste scuze care sigur dau bine. O sa mergi maine cu numarul la aia la sediu si s-a rezolvat. Du-te cat mai repede ca apoi sa nu ai probleme in sensul ca sa iti vina factura mai tarziu.

| karsivan a răspuns:

Vezi ca pe factura de lumina sau de gaze este un numar gratuit la care poti lasa citirea prin telefon, repara greseala si cereti scuze la parinti.

| Music4life a răspuns:

Ceea ce ti-au zis parinti tai sa faci

| onasis1961 a răspuns:

Ar trebui sa faci ce au hotarat parintii.Nu au cerut imposibilul.