Buna. Asa se purta tata un timp cu mine si i-am spus mamei ca cred ca nu ma mai iubeste iar ea i-a spus tatalui si s-a schimbat.
I'am spus si eu mamei chestia asta.e la fel.nu il intereseaza ce ii zice mama se comporta urat incontinuaree
Poate tatal tau trece printr-o perioada mai dificila,poate stresul zilnic de la munca,cheltuieli,familie il coplesesc. Poate are nevoie de sprijinul vostru, macar moral.Roaga-l sa vorbiti deschis,singuri intr-un ambient calm.Dar fi atenta ca sinceritatea lui,te-ar putea rani si mai tare, daca aceasta este condusa de aceasta copleseala mentionata mai sus. Spune-i cum te afecteaza acest comportament pe care el il are cu tine; si incerca sa-i afli motivele.Plecand de la informatiile culese,incerca sa ie-i atitudine si sa schimbati impreuna aceast ambient tensionat dintre voi.Poate chiar ati putea sa-i oferiti o vacanta de cateva zile singur sau impreuna cu mama ta,sau sa-i descoperiti vreo pasiune ascunsa si sa incercati sa il ajutati sa o puna in practica; poate in acest fel ve-ti reusi sa-i combateti stresul,nervii, etc. Sper ca si el la randul lui sa contribuie la imbunatatirea relatiei tata-fiica.O alta alternativa ar fi sa apelati la ajutir specializat.Succes.
Imi pare rau pentru tine dar totusi nu merita sa va mutati poate se va schimba.