| Tha_Roxy_1997 a întrebat:

Hey...am o problema referitor la familie. tata are un comportament foarte rece fata de mine fiind a 2-a lui fica se ia de mine di xrice lucru prostesc imi vbeste urat si ma jigneste...eu si sora mea am zis ca vrem sa ne mutam dar nu stim sigur ce sa facem.un sfat ceva?

5 răspunsuri:
| miru20cmrecords a răspuns:

Buna. Asa se purta tata un timp cu mine si i-am spus mamei ca cred ca nu ma mai iubeste iar ea i-a spus tatalui si s-a schimbat.

| Tha_Roxy_1997 explică (pentru miru20cmrecords):

I'am spus si eu mamei chestia asta.e la fel.nu il intereseaza ce ii zice mama se comporta urat incontinuaree sad

| lo a răspuns:

Poate tatal tau trece printr-o perioada mai dificila,poate stresul zilnic de la munca,cheltuieli,familie il coplesesc. Poate are nevoie de sprijinul vostru, macar moral.Roaga-l sa vorbiti deschis,singuri intr-un ambient calm.Dar fi atenta ca sinceritatea lui,te-ar putea rani si mai tare, daca aceasta este condusa de aceasta copleseala mentionata mai sus. Spune-i cum te afecteaza acest comportament pe care el il are cu tine; si incerca sa-i afli motivele.Plecand de la informatiile culese,incerca sa ie-i atitudine si sa schimbati impreuna aceast ambient tensionat dintre voi.Poate chiar ati putea sa-i oferiti o vacanta de cateva zile singur sau impreuna cu mama ta,sau sa-i descoperiti vreo pasiune ascunsa si sa incercati sa il ajutati sa o puna in practica; poate in acest fel ve-ti reusi sa-i combateti stresul,nervii, etc. Sper ca si el la randul lui sa contribuie la imbunatatirea relatiei tata-fiica.O alta alternativa ar fi sa apelati la ajutir specializat.Succes.

| miru20cmrecords a răspuns (pentru Tha_Roxy_1997):

Imi pare rau pentru tine dar totusi nu merita sa va mutati poate se va schimba.

| Karla234 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu mama ta.