Vorbesc fara sa aiba habar ce inseamna o clona. Intreaba-i cine este originalul, daca voi sunteti clone. Si nu cred ca poate fi socotita jignire, pesemne ca semanati foarte bine.
Nu este o jignire ci o gluma copilareasca.Fii fericita ca ai o sora cu care sa imparti si binele, si raul.
Vai da `ce incurajare
Nu serios gemenele sunt clone formate in uter, ai facut si tu biologie degeaba sincer, un singur ovul si un spermatiod impartit in doua jumatati
Nu-i cazul sa fie o jignire, ci doar parerea sa efectiv falsa, nici macar nu e o gluma ce e o remarca, daca te deranjeaza sa le spui.Pa,pa.
Doamne, tu pui totul la suflet? A fost o glumă nevinovată, în niciun caz jignire.
Eu zic sa o iei ca pe un avantaj. Este foarte tare sa ai o sora geamana dar si un pericol.
Ce frumos e sa ai o sora geamana, nu conteaza ce zic alti, voi trebuie sa va mandriti cu asta
Mi-as dori sa am o sora care sa semene cu mine chiar daca sunt baiat! Ia-o in gluma. Nu ai de ce sa te superi e un dar sa semeni cu sora ta (parerea mea)
Nu-i baga în seama și într-o buna zi vor înceta pentru ca vor vedea ca nu îți pasa ce spun ei!
Eu as fi fericita sa am o sora geamana... asa ca ia-o ca pe o gluma... mindrestete cu asta