Uite,fa-ti o lista cu ce iti place la el ca un iubit si ce iti place la el doar ca un prieten.Decide ce lista este ma buna!
Păi,eu zic să-ţi clarifici prima dată sentimentele şi după aceia să acţionezi.E păcat să pierzi un prieten adevărat, care-n ziua de azi se găseşte foarte rar! Să fi iubită!
Analizeaza putin trecutul:cum ati devenit cei mai buni prieteni? Tu ai incercat sa te apropii de el sau pur si simplu asa s-a nimerit? Daca tu esti cea care a facut primul pas probabil ca-l placi, deoarece vrei sa ramai langa el.Nu cumva ti-e teama de faptul ca s-ar putea sa-l placi, deoarece te gandesti ca isi va da seama si vei fi respinsa? Iar daca ti-e teama de o respingere din partea lui inseamna ca chiar il placi, deci ti-ai raspuns singura la intrebare.
Parerea mea sincera este ca pentru tine ar fi bine sa te deschizi, sa ii prezinti problema si unei prietene, sau prieten care cunoaste situatia si te-ar putea sfatui mai bine. In situatia de fata esti cam prinsa la mijloc si orice ai face tu tot nu este o decizie inteleapta. Incearca sa vorbesti cu prietenul tau despre asta si sa stabiliti ceva de comun acord. Alta solutie eu nu vad, si repet este doar o parere si poti tine cont de ea daca vrei.
Da iti place de el, numai ca iti e frica sa nu fi dezamagita si astfel esti nehotarată...inima iti zice da si mintea nu...Parerea mea e sa te grabesti pana nu e prea tarziu
bubyely întreabă: