Atentie la alegerea muzicii. Uneori ea poate fi atat de rascolitoare incat accentueaza suferinta.Tristetea se poate vindeca prin actiune in colectivitate.Incearca sa ai tu insati initiativa:organizeaza excursii, spectacole, concursuri, campanii de caritate, voluntariat.
Buna
era bine daca ne impartaseai motivul supararii tale.
daca este vorba despre o deceptie, uite-te in oglinda si repeta-ti in gand ca nu te merita/ca tu esti unicata/ca esti frumoasa inteligenta si va veni si soarele pe strada ta..indiferent de ce ai fi suparata, autosugestionarea da roade bune, ai o viata si merita sa o treaiesti/sa fii vesela/si cu pofta de viata..asa c a..fruntea sus si trateaza totul cu indiferenta..atat timp cat ai o familie/esti sanatoasa, restul nu mai conteaza.
O seara buna
Gandeste-te ca mai e foarte Putin si incepe Liceul/scoala si sa vezi ca atunci vei avea intr-adevar motive sa fii Trista
Sfatul meu e sa iesi afara cu prietenii intr-un parc sau la un suc,daca vrei poti sa ii chemi la tine acasa dar eu zic sa te vezi cu ei afara ,daca stai in Casa ai o stare ciudata ,crede-ma mi se intampla si mie... poti iesi si cu rolele, juca badminton, inota la piscina:X
Baietii nu merita o altfel de onoare, sa stam in Casa din cauza lor, din contra celui care te-a ranit trebuie sa ii arati ca nu iti pasa
Cand te vei uita in trecut vei realiza ca pentru nimeni si nimic nu trebuie sa fi trista. bucura-te de ultimele zile de vacanta :*
Iesi din casa; URGENT, suna o prietena si mergeti unde in parc. Eventual descarca-te cuiva pentru ca ajuta.
Si o repriza buna de plans ajuta pentru ca lacrimie curata sufletul iar acesta ramane ca cerul senin dupa ploaie.
Iesi cu prietenii pe afata, uita-te la o comedie buna, poti sa scrii pe o foaie motivul nelinistii tale(ai sa vezi ca functioneaza)
A ta cum a ajuns
Am plătit/rugat/amenințat cu bătaia oameni să mi-o voteze
Pai iti poti face o autoterapie.
E foarte important sa intelegi de ce esti trista, sa analizezi motivul si sa incerci sa vezi partea buna a lucrurilor, exista intotdeauna o parte buna.
Daca esti trista fara absolut nici un motiv, desi asta e cam rar, atunci ai o depresie. Evalueaza-ti bine gradul de depresie fiindca e o afectiune serioasa ce poate deveni periculoasa.
Zambeste!
Viata e o gluma.
Tine minte asta.
Uita-te la o comedie, iesi cu niste prieteni, citeste o poveste amuzanta.
Fa ceva miscare (stiu ca suna ciudat, dar dupa ce faci miscare o sa te simti mai bine).
Fa ceva care iti face placere. Asta o sa te bine dispuna.
Eu cand sunt trist, ies pe afara si ma plimb cu cineva (un prieten sau o prietena apropiat/a). Nu conteaza, daca te plimbi pe jos sau cu bicicleta sau daca mergi in parc sau in oras, nu sta in casa.
Stai afara, la aer curat, fa putina miscare si bucura-te de viata.
Nu te mai gandi la lucruri rele.
Gandes-te frumos si pozitiv.
Gandeste-te la muzica ta preferata, la prieteni, familia draga...
Mai bien ai petrece mai mult timp cu prietenii, iar daca faci asta totul va veni de la sine.
In aceasta situatie ar trebui sa contezi pe cea mai buna prietena.Ea mereu va sti sa te inveseleasca indiferent de situatie.
Pe mine capritele astea ma fac sa zambesc mereu:http://www.youtube.com/......ttp?/watch
sau http://www.youtube.com/......ttp?/watch :http://www.youtube.com/watch?v=X2F4EFYM_MA Pe mine mereu ma invezelesc :)
Eu personal ma gandesc la momentele bune, placute fericite, ma uit la poze etc. S-au ies pe afara cu prietenii, ma mai intalnesc cu cineva, si trece mai usor timpul
Eu zic sa vorbesti cu un starin despre toate suferintele tale, sa te descarci unei persoane pe care n-o stii, pe care n-ai vazut-o niciodata in viata si de abia a-i intalnit-o, daca ai placerea, poti vorbi cu mine, sunt mereu la dispozitia ta, am trecut si eu prin asta, am plans din cauza baietilor (si nu doar din cauza unui baiet, ci din cauza multor baieti), mda, asa e viata oricarei fete, nu ai ce sa-i faci. Totusi, cred ca, sfatul meu ti-ar prinde bine, cum majoritate zic 'vorbeste cu o prietena de-a ta, descarca-te ei' ha, in ziua de azi prietenele iti doresc raul si te invidiaza pe la spate, apoi iti fura iubitul si chestii de genu', asa eu am procedat cu prietena mea cea mai buna (numai ca cam altfel era situatia, whatever, nu conteaza, totul ce se face-se face spre bine), eu zic sa nu regreti nimic, tot ce-a fost - e in trecut, traieste prezentul, si concentreaza-te asupra altui lucru important din viata ta, caci baietii vin si pleace, gandeste-te la invatatura, la studii, ce vei face mai departe, gandeste-te la propria viata, gandeste-te la dorintele tale, ce vrei sa devii, unde vrei sa pleci, vrei sa ai o familie? Atunci munceste pentru a putea avea una - adica? adica invata, invatand vei obtine succes care iti va aduce bani, banii te vor ajuta sa poti intretine o familie. Succese si numai bine, sper ca te-am ajutat, funda? Nu uita, daca ceva imi scrii mesaj privat, voi astepta, pa :* pupici!
Iti recomand ceva care pe mine ma linisteste complet, seara iesi singura intr-un loc unde poti vedea luna si stelele, ia-ti cu tine un suc sau ceva si uitate atent la luna si stele, e un sentiment foarte placut care te linisteste...
Daca vrei sa zambesti pe parcursul zilei iesi cu un grup de amici/amice mai glumeti/glumete, cumparati totusi un gin tonic sau un cocktail pentru a te bine dispune un pic la inceput!
Vorbeste cu cineva drag tie si detaseazate de la subiectul ala cu suparatul oricare ar fi si discutati despre altceva s-ar putea sa uiti.