Nu te mai gandi la lucruri rele.
Gandes-te frumos si pozitiv.
Gandeste-te la muzica ta preferata, la prieteni, familia draga...
Uita-te la filmulete amuzante, citeste bancuri... pune un prieten sa se "strambe". Si nu in ultimul rand uita macar pentru cateva minute de "probleme"! Fi optimista. vezi si tu partea plina a paharului. baieti sunt pe toate drumurile. si o sa vina si "printu` ala pe cal alb pe care fiecare din noi il asteapta "! Bafta!:*
Iesi din casa; URGENT, suna o prietena si mergeti unde in parc. Eventual descarca-te cuiva pentru ca ajuta.
Si o repriza buna de plans ajuta pentru ca lacrimie curata sufletul iar acesta ramane ca cerul senin dupa ploaie.
Atentie la alegerea muzicii. Uneori ea poate fi atat de rascolitoare incat accentueaza suferinta.Tristetea se poate vindeca prin actiune in colectivitate.Incearca sa ai tu insati initiativa:organizeaza excursii, spectacole, concursuri, campanii de caritate, voluntariat.
Trebuie sa te gandesti la clipele cele mai frumoase petrecute si sa incerci sa nu mai fii trista gadestete la ceva frumos din viata ta.
Incearca sa nu te gandesti la ce te supara..si gandeste-te ca nu ai numai o viata si trebuie traita frumos...
Pai iti poti face o autoterapie.
E foarte important sa intelegi de ce esti trista, sa analizezi motivul si sa incerci sa vezi partea buna a lucrurilor, exista intotdeauna o parte buna.
Daca esti trista fara absolut nici un motiv, desi asta e cam rar, atunci ai o depresie. Evalueaza-ti bine gradul de depresie fiindca e o afectiune serioasa ce poate deveni periculoasa.
Eu zic sa vorbesti cu un starin despre toate suferintele tale, sa te descarci unei persoane pe care n-o stii, pe care n-ai vazut-o niciodata in viata si de abia a-i intalnit-o, daca ai placerea, poti vorbi cu mine, sunt mereu la dispozitia ta, am trecut si eu prin asta, am plans din cauza baietilor (si nu doar din cauza unui baiet, ci din cauza multor baieti), mda, asa e viata oricarei fete, nu ai ce sa-i faci. Totusi, cred ca, sfatul meu ti-ar prinde bine, cum majoritate zic 'vorbeste cu o prietena de-a ta, descarca-te ei' ha, in ziua de azi prietenele iti doresc raul si te invidiaza pe la spate, apoi iti fura iubitul si chestii de genu', asa eu am procedat cu prietena mea cea mai buna (numai ca cam altfel era situatia, whatever, nu conteaza, totul ce se face-se face spre bine), eu zic sa nu regreti nimic, tot ce-a fost - e in trecut, traieste prezentul, si concentreaza-te asupra altui lucru important din viata ta, caci baietii vin si pleace, gandeste-te la invatatura, la studii, ce vei face mai departe, gandeste-te la propria viata, gandeste-te la dorintele tale, ce vrei sa devii, unde vrei sa pleci, vrei sa ai o familie? Atunci munceste pentru a putea avea una - adica? adica invata, invatand vei obtine succes care iti va aduce bani, banii te vor ajuta sa poti intretine o familie. Succese si numai bine, sper ca te-am ajutat, funda? Nu uita, daca ceva imi scrii mesaj privat, voi astepta, pa :* pupici!
Dar de ce esti suparata? Daca e vreo problema incearca sa o rezolvi sau vorbeste cu prietenii/familia, iar dupa sigur o sa te simti mai bine. FUNDA? 3 :**
Buna
era bine daca ne impartaseai motivul supararii tale.
daca este vorba despre o deceptie, uite-te in oglinda si repeta-ti in gand ca nu te merita/ca tu esti unicata/ca esti frumoasa inteligenta si va veni si soarele pe strada ta..indiferent de ce ai fi suparata, autosugestionarea da roade bune, ai o viata si merita sa o treaiesti/sa fii vesela/si cu pofta de viata..asa c a..fruntea sus si trateaza totul cu indiferenta..atat timp cat ai o familie/esti sanatoasa, restul nu mai conteaza.
O seara buna
Eu personal ma gandesc la momentele bune, placute fericite, ma uit la poze etc. S-au ies pe afara cu prietenii, ma mai intalnesc cu cineva, si trece mai usor timpul
Pai...cred ca aici e vorba de un baiat uita-l iesi in oras cu prieteni si poate intalnesti si pe altcinevasau daca e vorba de altceva trebuie sa ai o prieten\a drag\a langa tine si o sa-ti dea un sfatnu te inchide in tine traieste-ti viata!
Pe mine capritele astea ma fac sa zambesc mereu:http://www.youtube.com/......ttp?/watch
sau http://www.youtube.com/......ttp?/watch :http://www.youtube.com/watch?v=X2F4EFYM_MA Pe mine mereu ma invezelesc :)
anonim_4396 întreabă: