Întrebare recomandată | LiimeXdx a întrebat:

Hey.Ce pot sa fac daca sunt trista? Adica zambesc dar nu reusesc, nici muzica nu ma ajuta.Un sfat imi este de ajutor. sad Multumesc.

51 răspunsuri:
| CicoareDeVara888 a răspuns:

Simplu bea ceva... mergi si mananca un hamburgherr si leneveste

| SweetSecrets a răspuns:

Gandeste-te ca mai e foarte Putin si incepe Liceul/scoala si sa vezi ca atunci vei avea intr-adevar motive sa fii Tristawinking
Sfatul meu e sa iesi afara cu prietenii intr-un parc sau la un suc,daca vrei poti sa ii chemi la tine acasa dar eu zic sa te vezi cu ei afara happy,daca stai in Casa ai o stare ciudata oh go on,crede-ma mi se intampla si mie... poti iesi si cu rolele, juca badminton, inota la piscina:X
Baietii nu merita o altfel de onoare, sa stam in Casa din cauza lorwinking, din contra celui care te-a ranit trebuie sa ii arati ca nu iti pasa tongue
Cand te vei uita in trecut vei realiza ca pentru nimeni si nimic nu trebuie sa fi tristawinking. bucura-te de ultimele zile de vacanta :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Durex! laughing rolling on the floor (Misterioasa100)

| Bogdan_Rosu_1999 a răspuns:

Iesi cu prieteni
sau fa o baie calda

| keepcalm1232 a răspuns:

Cautama si te pot ajutawinking

| FrumoasaTa a răspuns:

In aceasta situatie ar trebui sa contezi pe cea mai buna prietena.Ea mereu va sti sa te inveseleasca indiferent de situatie.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Zambeste!
Viata e o gluma. happy

Tine minte asta.

Uita-te la o comedie, iesi cu niste prieteni, citeste o poveste amuzanta.
Fa ceva miscare (stiu ca suna ciudat, dar dupa ce faci miscare o sa te simti mai bine).
Fa ceva care iti face placere. Asta o sa te bine dispuna.

Eu cand sunt trist, ies pe afara si ma plimb cu cineva (un prieten sau o prietena apropiat/a). Nu conteaza, daca te plimbi pe jos sau cu bicicleta sau daca mergi in parc sau in oras, nu sta in casa.
Stai afara, la aer curat, fa putina miscare si bucura-te de viata. big grin

| diduta123 a răspuns:

Iesi inn oras cu prietenele tale aaa... funda?

| Phanto a răspuns:

Vorbeste cu cineva drag tie si detaseazate de la subiectul ala cu suparatul oricare ar fi si discutati despre altceva s-ar putea sa uiti.

| zurick a răspuns:

Iesi cu prietenii pe afata, uita-te la o comedie buna, poti sa scrii pe o foaie motivul nelinistii tale(ai sa vezi ca functioneaza)

| OhGodWhy a răspuns (pentru LiimeXdx):

Wow ce mare tristete a parasit-o pisy, serios asta e marea ta triste de fetiscana de nu stiu cati ani.Cand alti oameni mor de foame si sete tu te intristezi pentru un rahat.

| stefi4050 a răspuns:

Uita-te pe youtobe la In puii mei

| CorneliaC a răspuns:

Poate ar trebui sa consulti un psiholog.

| Alexu9696 a răspuns:

Iti recomand ceva care pe mine ma linisteste complet, seara iesi singura intr-un loc unde poti vedea luna si stelele, ia-ti cu tine un suc sau ceva si uitate atent la luna si stele, e un sentiment foarte placut care te linisteste...

Daca vrei sa zambesti pe parcursul zilei iesi cu un grup de amici/amice mai glumeti/glumete, cumparati totusi un gin tonic sau un cocktail pentru a te bine dispune un pic la inceput!

Răspuns utilizator avertizat
| Fulbaster a răspuns:

Mai bien ai petrece mai mult timp cu prietenii, iar daca faci asta totul va veni de la sine.

| lolium a răspuns (pentru Wøodenpints):

A ta cum a ajunslaughing

| Wøodenpints a răspuns (pentru lolium):

Am plătit/rugat/amenințat cu bătaia oameni să mi-o voteze thinking

| Ion1234 a răspuns:

Te ajut eu sa scapi din starea de stres din care esti

| Dragomir_Nicu_1980 a răspuns:

Linistea

| LiimeXdx explică (pentru OhGodWhy):

Pai,pentru mine nu este chiar asa cum zici tu.Este vorba despre niste copii ai strazii care i.am ajutat acum cateva luni si pe care i.am gasit morti. sad Inainte de a comenta, gandeste.tewinking