Gandeste-te ca mai e foarte Putin si incepe Liceul/scoala si sa vezi ca atunci vei avea intr-adevar motive sa fii Trista
Sfatul meu e sa iesi afara cu prietenii intr-un parc sau la un suc,daca vrei poti sa ii chemi la tine acasa dar eu zic sa te vezi cu ei afara ,daca stai in Casa ai o stare ciudata ,crede-ma mi se intampla si mie... poti iesi si cu rolele, juca badminton, inota la piscina:X
Baietii nu merita o altfel de onoare, sa stam in Casa din cauza lor, din contra celui care te-a ranit trebuie sa ii arati ca nu iti pasa
Cand te vei uita in trecut vei realiza ca pentru nimeni si nimic nu trebuie sa fi trista. bucura-te de ultimele zile de vacanta :*
In aceasta situatie ar trebui sa contezi pe cea mai buna prietena.Ea mereu va sti sa te inveseleasca indiferent de situatie.
Zambeste!
Viata e o gluma.
Tine minte asta.
Uita-te la o comedie, iesi cu niste prieteni, citeste o poveste amuzanta.
Fa ceva miscare (stiu ca suna ciudat, dar dupa ce faci miscare o sa te simti mai bine).
Fa ceva care iti face placere. Asta o sa te bine dispuna.
Eu cand sunt trist, ies pe afara si ma plimb cu cineva (un prieten sau o prietena apropiat/a). Nu conteaza, daca te plimbi pe jos sau cu bicicleta sau daca mergi in parc sau in oras, nu sta in casa.
Stai afara, la aer curat, fa putina miscare si bucura-te de viata.
Vorbeste cu cineva drag tie si detaseazate de la subiectul ala cu suparatul oricare ar fi si discutati despre altceva s-ar putea sa uiti.
Iesi cu prietenii pe afata, uita-te la o comedie buna, poti sa scrii pe o foaie motivul nelinistii tale(ai sa vezi ca functioneaza)
Iti recomand ceva care pe mine ma linisteste complet, seara iesi singura intr-un loc unde poti vedea luna si stelele, ia-ti cu tine un suc sau ceva si uitate atent la luna si stele, e un sentiment foarte placut care te linisteste...
Daca vrei sa zambesti pe parcursul zilei iesi cu un grup de amici/amice mai glumeti/glumete, cumparati totusi un gin tonic sau un cocktail pentru a te bine dispune un pic la inceput!
Mai bien ai petrece mai mult timp cu prietenii, iar daca faci asta totul va veni de la sine.
anonim_4396 întreabă: