Întrebare recomandată | LiimeXdx a întrebat:

Hey.Ce pot sa fac daca sunt trista? Adica zambesc dar nu reusesc, nici muzica nu ma ajuta.Un sfat imi este de ajutor. sad Multumesc.

51 răspunsuri:
| alexxu07 a răspuns:

Uite la un film stan si bran

| SeNNNz a răspuns:

Fa-ti un prieten!

| geanina23 a răspuns:

Pai...cred ca aici e vorba de un baiat uita-l iesi in oras cu prieteni si poate intalnesti si pe altcinevasau daca e vorba de altceva trebuie sa ai o prieten\a drag\a langa tine si o sa-ti dea un sfatnu te inchide in tine traieste-ti viata!happy

| keepcalm1232 a răspuns:

Cautama si te pot ajutawinking

| SilviaGeorgianaa a răspuns:

Uita-te la filmulete amuzante, citeste bancuri... pune un prieten sa se "strambe". Si nu in ultimul rand uita macar pentru cateva minute de "probleme"! Fi optimista. vezi si tu partea plina a paharului. baieti sunt pe toate drumurile. si o sa vina si "printu` ala pe cal alb pe care fiecare din noi il asteapta "! Bafta!:*

| stefi4050 a răspuns:

Uita-te pe youtobe la In puii mei

| Forte97 a răspuns:

Incearca sa nu mai privesti trecutul, ci viitorulhappy

| diduta123 a răspuns:

Iesi inn oras cu prietenele tale aaa... funda?

| Adela243 a răspuns:

Incearca sa nu te gandesti la ce te supara..si gandeste-te ca nu ai numai o viata si trebuie traita frumos...

| RammonaBiersack a răspuns:

Dar de ce esti suparata? Daca e vreo problema incearca sa o rezolvi sau vorbeste cu prietenii/familia, iar dupa sigur o sa te simti mai bine. FUNDA? puppy dog eyes3 :**

| Carmen_Elena_1990 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti la clipele cele mai frumoase petrecute si sa incerci sa nu mai fii trista gadestete la ceva frumos din viata ta.

| Dragomir_Nicu_1980 a răspuns:

Linistea

| CicoareDeVara888 a răspuns:

Simplu bea ceva... mergi si mananca un hamburgherr si leneveste

| Bogdan_Rosu_1999 a răspuns:

Iesi cu prieteni
sau fa o baie calda

| 17171717 a răspuns:

Citeste multe bancuri si uita-te la filme de comedie.happy