| DincaMariaMarcela a întrebat:

Hey! Dați-mi un sfat, va rog, nu stiu ce sa mai fac. ????‍♀️
Iubitul meu locuiește în UK de 6 ani … eu locuind în România … el este stabilit cu părinții lui, este foarte, foarte mămos și bot în bot cu mama și tatăl lui … și nu vrea să vină înapoi în Ro pentru ca în Marea Britanie câștigă mult mai bine și are și un loc de muncă ok din toate punctele de vedere și ca salariu și ca program și ca tot …
Am venit la el sunt de 6 luni … în martie trebuie să mă întorc în Ro înapoi … ca nu am voie mai mult de 6 luni pe an fără viză … părinții lui nu-l lasă să se mute in tara unde a locuit de când s-a născut adică în România. ca nu mai are salariu asa bun in tara … ce-i drept la ce salarii sunt in țara noastră …
Ce pot sa fac? Ajutați-mă cu un sfat ceva … il iubesc enorm și nu pot să stau fără el … nu pot … ne știm de doi ani de zile … dar relație oficială de 7 luni … și nu știu ce să mai fac, cum naiba să mai fac ca să nu stau la distanță de el ????
Dau funda la cel mai bun răspuns
Un sfat/răspuns ceva? ????
Mulțumesc mult!

8 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Daca era indragostit de tine venea pe jos di Anglia.

| FreddieM a răspuns:

Singura soluție pe care o vad în situația voastră, ar fi sa va căsătoriți cât mai rapid posibil, apoi sa faceți cerere pentru,, spouse visa'', dar asta doar după doi ani de la căsătorie. Ai aici detalii:
https://www.gov.uk/uk-family-visa/partner-spouse
Cheers

| siriusblack98 a răspuns:

Intr-un fel sunt de acord atat cu ce ti-a zis freddieM cat si cu ce a zis kovacsB, adica pe de o parte amandoi au dreptate. Viata e grea in Romania daca stai sa o iei pe aia dreapta, salariile sunt de 2 lei si toate sunt extrem de scumpe, nici eu in situatia lui sa stii ca nu m-as intoarce la saracie si greutati. Poate daca eram cu cativa ani mai tanar si ma prindeai nu doar extrem de indragostit de tine dar si fara experienta de viata (adica intr-un fel naiv si fraier) doar atunci sa las o viata mai buna in alta tara ca sa ma intorc la chinuri in Romanica dupa tine. Incearca varianta sugerata de @freddie, pana la urma cred ca ti-ai putea face o viata mai buna acolo decat aici sincer, mai ales daca si el te iubeste.

| gabicoo a răspuns:

Vă căsătoriți.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te muti acolo. E clar ca acolo veti avea o viata mai buna.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sa intelegem ca tu ti-ai pus cariera pe pauza ca sa stai cu el cate 6 luni pe an?
Incearca sa-ti gasesti tu de munca in UK.
Daca el nu face pasul sa te ceara in urmatorul an, astfel incat sa te poti stabili si tu acolo, cred ca ar trebui sa-ti vezi de viata.

| Doru51 a răspuns:

Fără supărare!? nu îți dau multe zile cu el..nu îți dă el, eu cred că o fi influența părinților, dar nici el nu face mai mult pentru relație...

| Kufu95 a răspuns:

Să te muți cu el acolo.