Dacă îl iubești pe fostul, de ce l-ai lăsat pentru altul de care doar îți place?
Sfatul meu e următorul, ia și gândește-te bine ce vrei și la cine ții.
E o vârstă la care pare interesant că azi îl lași pe unul, mâine ești cu altul, dar pe viitor tot pe tine te va afecta.
Gândește-te dacă chiar îl iubești pe fostul tău iubit și despărțirea de el a fost o greșeală, iar la actualul te atrage altceva.
Ce te atrage la actualul și nu te atrăgea la fostul? De ce l-ai ales pe actualul? Te merită mai mult ca fostul?
Răspunde-ți la aceste întrebări și ia o decizie. Sfatul meu e să rămâi cu cel pe care îl iubești pentru ceea ce este el ca om, nu pentru altceva, cu cel care te iubește și el pe tine.
Dacă îl vei alege pe actualul și nu e vreun băiat de cartier și te iubește, îl vor accepta ai tăi cu tot cu cei 3 ani în plus.
E obligatoriu sa il prezinti parintilor? Crezi ca ai facut bine ca v-ati despartit?
Cel mai indicat ar fi sa astepti o perioada, sa se aseze lucrurile. Dupa e mai usor de luat o decizie.
Ar trebui sa prezinti parintilor tai un iubit doar cand este ceva serios si esti sigura pe relatie... Nu cred ca apreciaza sa le prezinti cam 2 iubiti pe an si nici nu vad rostul sa le prezinti, la varsta ta majoritatea relatiilor sunt efemere asa ca ar trebui sa astepti pana cand esti intr-o relatie serioasa.
Eu zic sa stai linistita faca nicio reltie o perioada sa-ti pui oridine-n ganduri. Poate la tipul asta nou te-a atras doar ideea de putina noutate in viata ta. Acum detaseaza-te de amandoi si vezi care-ti lipseste mai mult, cu care iti doresti mai mult sa vorbesti, iar apoi gandeste-te bine si alege-l pe acela. Iar cu parintii, nu te grabii, asteapta cel putin o luna sa vezi daca chiar merg lucrurile intre voi. N-are rost sa il prezinti iar peste o saptamana sa va despartiti.
Lasa-i pe amândoi iar anul viitor sa le prezinți părinților tai notele de la EN. Succes în viață!
Bună! Nu cred că este necesar să-l prezinţi părinţilor momentan. Mai aşteaptă puţin, să vezi cum merge relaţia şi dacă merită. Dacă-l iubeşti pe fostul, zic să nu stai cu băiatul acesta doar ca să-l uiţi pe celălalt, nu vei reuşi
"Dacă îl iubești pe fostul, de ce l-ai lăsat pentru altul de care doar îți place?"
Asta spune totul...Ai perfecta dreptate! Felicitari pentru felul de a gandi!