O sa ai si tu copii si ai sa vezi cum este - o sa-ti vina randul si nu o sa mai gandesti asa
Nu uita sa te sinucizi cu o carte de gramatica in mana!
Tu ce faceai la scoala la orele de romana? Oribil scrii, oribil te exprimi. Yark!
Sunt batrani,nu le pot face pe toate. Poate vor sa ceara ajutor si nu stiu cum asa ca incep sa ofteze. Ar trebui sa fiti recunoscatori sa va ajuta si sa incercati sa le dati si voi din cand in cand o mana de ajutor. Nu o mai duc mult, mor inainte sa te sinucizi, asa ca ia-ti gandul.
Si eu am o bunica. e insuportabila. dar ce sa.i faci? . de plecat nu pleaca. ^.^
Pff sa o cunosti uh pe bunicamea e singura persoana din familie pe care jur ca nu o suport cand o va in fata ochiilor mereu ma jigneste si spune ca nu sunt buna de nimic:-J da parca de aia numai pot eu de ea) nu o baga in seama pe bunica tha! sa tii minte ce iti spun acum:Nimeni si nimic nu merita efortul pe aceasta lume o sa vezi cand o sa cresti mai mare si o sa iti dai seama singura! Ei binee si eu am 14 ani dar am trecut prin mai multee si nah oricum bafta:*
Sant batrani.si nu pot munci sa va tina pe voi.si-au crescut copii lor.sant obligati sa cresca si copii copiilor lor? fiecare sa-si cresca odraslele, nu sa dea din cur si atata. taicatu e somer? si ce face? poate pescui, poate munci zilier.si cu ce face el si cu cat castiga maicata puteti fi o familie. puteti face si voi cate crva, nu sa stati in calculator toata ziua ca mancarea nu vine din vant si costa bani.ce sa faci tu cu bunicata? las-o sasi traiasca batranetile linistita si fugi la parinti acasa.ea ce sa faca cu tine? noi santem patru si avem impreuna 8 copii. daca-i ducem pe toti la tara sa stea si sai hraneasca doi batrani de 80 si 70 de ani ti se pare normal?
1. N-am inteles nimic
2.eu am 13 fratemiu 18
3. scoateti din cap ideeea sinuciderii