Copilul nu se ia si pleaca, de parca este o jucarie cumparata din piata. Legat de acel telefon: daca a dat pe difuzor trebuia sa te anunte in legatura cu faptul ca nu doar el te aude, ci mai sunt si alte persoane prezente. De obicei apar probleme cand se naste un copil, pentru ca barbatul isi continua viata, iar femeia are grija de copil, iar in final tot barbatul se plange ca "nu primeste atentie" din cauza copilului. Sunt mai multe dedesupturi aici, in functie de restul informatiilor.
Esti minora?
Te trateaza ca pe un copil.
Cum sa ia copilul si sa plece?
Iar plecarile astea ale lui...roaga pe cineva sa vada exact unde merge. Pt ca ne este credibil.
Da sunt minora iar despre plecări tatăl meu crede că are pe alta știu că mi-a spus și nașa copilul că era în sat dar nu mi-a spus mai multe ea sta în același sat unde sta mama lui
Daca ai acceptat ca el sa plece sambata la masa, atunci taci din gura si rabda, pana ajunge acasa, indiferent ca vine la miezul noptii, ca asta este intelegerea voastra, mai ale ca nu sunteti casatoriti si nu are nici o obligatie legala fata de tine.
Daca te mai apuca tipatul si uratul, gandeste-te ca s-ar putea intr-o zi sa nu mai vina deloc acasa, ca se satura si omul ala de asa gura rea si afurisita.
Intr-adevar, daca tu nu ai servici si nu ai de nici unele, nu ai cum sa dovedesti unui judecator ca ai cum sa te intretii pe tine si pe micut, iar iubitul iti poate lua copilul, mai ales ca esti o femeie rautacioasa, plina de istericale.
Nu vreau sa par nesimțită dar nu am acceptat sa plece de acasă nu am loc de muncă dar am mai mulți bani decât el să nu mai spun că mă face de bani mereu...tot el caută motive de cearta mereu și dacă ar fi sa plece nu ar avea unde să se ducă doar nu se duce iar acasă să stea în aceași cameră cu masa
Sta la parintii tai, se plange de mama ta, te ameninta ca ia copilul.
Asta e ce stii sigur.
Posibil ca are si pe alta.
De ce il mai primesti?
Pt ca esti la mana lui! Depinzi de parinti sau de barbat.
Termina scoala, ia BAC-ul si gaseste-ti serviciu, sa poti fi pe picioarele tale.
Tu nu ai bani. Eventual iti dau parintii bani.
Nici un judecator nu iti va acorda custodia daca nu ai o sursa stabila de venit, adica serviciu.
Și credeți că îi lasă lui copilul? Nici el nu are bani când are pune bilete la fotbal sau fumează doua pachete de țigări
Îl primesc in primul rand pentru că mă gândesc la copil e pe numele lui de familie și nu știu la ce sa mă aștept îl mai primesc și pentru că m-am obișnuit cu el și a făcut destul de multe aici și nu pot sa îl dau afara dar nici nu știu dacă are pe altcineva sau daca are ceva de ascuns știu că o să par ciudată dar Iam căutat prin lucruri și nu am găsit nimic ciudat decât ceva din trecut a făcut un card sau ceva de genul și are o grămadă de bani de dat și tot primește plicuri de la judecători el a spus că a făcut altceva dar pe foi e semnătura lui când am descoperit asta mă gândeam că are ceva de ascuns dar inca nu știu ce nu înțeleg de ce ar fi luat atâția bani de la banca daca el nu are in ce sa îi bage adică înainte stătea la mama lui ma gândesc că plătea ea tot mașină nu are ce ar fi putut să facă cu banii
"mă gândesc la copil e pe numele lui de familie"
A recunoscut copilul ca fiind al lui. Atat. Nu are vreun drept in plus fata de tine. Intelegi?
"ce ar fi putut să facă cu banii" Sa-i joace la pacanele, femei etc