Pai fa ceva sa cureti peretele si dupa daca nu tine post fai micul dejun la pat maine dimineata, trezeste-te inaintea ei cu vreo 30 de min si nu stiu fa-i ceva cei place, si langa scrie-i un biletel in care scrii ca iti pare rau si ca nu vei mai minti P.S-am aceeasi varsta cu tine deci stiu cum e si iti zic ca 1(e un efort sa te trezesti cu 30 de min inaintea ei, 2)sigur va aprecia fapta aceasta!
Crede-ma am facut si eu prosti, sunt multe variante
>sa ii faci o felicitare
>sa ii spui ca iti pare cu adevarat rau
>faci ceva care o va uimi de exemplu faci cu aspiratorul, fa ceva din propria ta initiativa
Sper ca te-am ajutat, plz funda!
Pai invata bine pentru scoala scrieti temele , fai curatenie , si dupa prefate bolnava ) sau ca nu iti e bine sa vezi atunci cum te baga singura in seama
Hey.Pai e foarte important cu ce ai mintit-o? adica potiface un lucru.Iti poti cere scuze fata de ea si ii poti demonstra ca poate avea din nou incredere in tine..si eu stiu cum e
Si eu am tot 12 ani fac prostii mereu.E maica-ta trebuie sa te ierte!
Nu-i vorbi o zi sau doua si fii trista.Dar in timpul asta sa fii foarte cuminte
Bafta!
Buna, Juliet pai, mama ta este suparata pe tine pe moment doar atat, ea te iubeste enorm, esti copilul ei, este doar pe moment.
Ce poti face este, sa mergi frumus la, ea sa sa spui : Imi pare rau pentru ce am facut, ma ierti? Si atunci de va lua in brate si aia e.
Succes!
Am invitat-o pe vecina mea la mine. si am murdarit un perete, dupa care i-am spus mamei ca nu a venit la mine. vecina mea are 11 ani.
Pai am invitat-o pe vecina mea de 11 ani la mine si am murdarit un perete, dupa care i-am spus mamei ca nu am fost noi
Cel mai bine e sa-i spui adevarul! Degeaba pare ea suparata acum. Orice parinte, indiferent de situatie isi iubeste copii, indiferent ce ar fi facut. Stai linistita, cu timpul se vor rezolva toate. Pana atunci, ai grija in situatiile in care te afli, sa nu faci si alte pozne.De fiecare data cand faci o pozna, sa spui adevarul!
Pai in primul rand ar trebui sa faci azi si maine o gramada de lucruri bune cum ar fi: sa o ajuti pe mama la treburi, sai ii spui ca iti pare rau pentru ce ai facut si ca o iubesti, sa ii spui ca nu-i vei mai face prostii si o nu vei mai minti de acum incolo(dar sa o faci sa nu spui nu mai asa), sa-i faci niste gustari si o felicitare de impacare.
Asa sigur o sa te ierte.
Sper ca te-a ajutat sfatul meu.
Cel mai bine este sa iti ceri scuze si sa promiti ca nu se va mai repeta, dar desigur sa te tii de promisiune
Simplu! Economiseste ceva banuti si cumapara-i o floare preferabil un trandafir si cereti scuze si comportate frumos macar urmatoarele 7 zile sau macar incearca) Funda?
Stai linistit, sigur o sa te ierte.Spune ca nu o sa o faca deoarece vrea te invete ca nu e bine sa minti si sa te pedepseasca pentru ca ai facut-o etc.
Cu timpul o sa te impaci cu ea.
Bună. Spune-i adevărul mamei tale. Orice mamă își iartă copilul. Chiar și la poznele grave care le face. Dă-i o floare.
Incearca sa o ajuti la treburile casnice si sa te porti mai frumos cu ea si o sa te ierte sigur.