Mintel si pe ala.Ca doar nu te controleaza in c*r (ai zis ca nu "pipi") sa vada ce ai.
Cel mai bine ii spui adevarul, nu de alta, dar daca i spune doctorului ce ai facut cu sange o sa te verifice si acolo, sa vada daca este fisura sau hemoroizi sau nu cumva sa fi umblat cineva pe acolo. eu as prefera o dondaneala de la mama decat sa-mi scurme cineva in fund
Ms chiar ma ajuta
sti cum e, o minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata, mare faza sa-i zici, maico draga, ceea ce am sa-ti spun nu o sa te bucure dar tu ca un parinte bun si ascultator stiu ca n-o sa fi rea cu mine si n-o sa ma certi, poate acolo (2-3 ciomege pe spinare ) dar sa stii ca din pricina puerilitatii de care dau dovada nu stiu ce a fost in al meu cap de te-am mintit, am recunoascut aceasta marsava fapta in dorinta ca pe viitor nu se v-a mai intampla ( iarata-mi doamne pacatele sa pot face alteleee ) asa ca mami te roc cuviicios sa ma ierti
O sa dau funda dupa ce ma intorc de la doctor sa vad ce idee de a voastra merge
Stai linistit. daca esti bun actor te faci ca lesini si iti zice ca ai cadere de calciu si prostii din astea si se rezolva.
Hematuria nu e o consecinta a "caderii de calciu". Nici nu exista "cadere de calciu".
Eu zic sa-i spui adevarul. Nu de alta, dar eviti o vizita la doctor, inutila de altfel. Obiectivul oricum a fost atins, nu te-ai dus la scoala O sa se supere, o sa te certe, asta e! Poti sa infrunti asta, nu? Doar esti baiat mare Aaaa, si nu uita sa iti ceri scuze pentru minciuna oferita
Pai ii zici ca te simti mai bine sau ii faci o demonstratie ca faci pipi in regula si atunci te-ai lovit dar acum te simti mai bine
Doctorul nu e dumnezeu. II spui si lui acelasi lucru. Nu are de unde sa stie cu nu e adevarat.