| WoodenCross97 a întrebat:

HEy TPU! Am o mare problema.M-am prefacut ca sunt bolnav cu dureri de burta ca sa nu merg la scoala si am mintit-o pe mama ca am facut cu sange..nu pipibig grin..Si a zis ca ma duce la doctor azi.Cum sa fac ca sa nu afle ca am mintit sa nu merg la scoala? URGENT FUNDA! si a spus ca imi voi face analizesad va rog!

11 răspunsuri:
| alexion2000 a răspuns:

Pai ii zici ca te simti mai bine sau ii faci o demonstratie ca faci pipi in regula si atunci te-ai lovit dar acum te simti mai bine

| IrynnaM a răspuns:

Doctorul nu e dumnezeu. II spui si lui acelasi lucru. Nu are de unde sa stie cu nu e adevarat.

| hackeru2 a răspuns:

Stai linistit. daca esti bun actor te faci ca lesini si iti zice ca ai cadere de calciu si prostii din astea si se rezolva.

| mixxjim a răspuns:

Cel mai bine ii spui adevarul, nu de alta, dar daca i spune doctorului ce ai facut cu sange o sa te verifice si acolo, sa vada daca este fisura sau hemoroizi sau nu cumva sa fi umblat cineva pe acolo. eu as prefera o dondaneala de la mama decat sa-mi scurme cineva in fund laughing

| WoodenCross97 explică:

O sa dau funda dupa ce ma intorc de la doctor sa vad ce idee de a voastra mergebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

100 de injectii sa-ti faca medicul, sa nu mai minti laughing

| WoodenCross97 explică (pentru anonim_4396):

Ms chiar ma ajuta laughing

| Broadway a răspuns:

Eu zic sa-i spui adevarul. Nu de alta, dar eviti o vizita la doctor, inutila de altfel. Obiectivul oricum a fost atins, nu te-ai dus la scoala laughing O sa se supere, o sa te certe, asta e! Poti sa infrunti asta, nu? Doar esti baiat maretongue Aaaa, si nu uita sa iti ceri scuze pentru minciuna oferita happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru WoodenCross97):

sti cum e, o minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata, mare faza sa-i zici, maico draga, ceea ce am sa-ti spun nu o sa te bucure dar tu ca un parinte bun si ascultator stiu ca n-o sa fi rea cu mine si n-o sa ma certi, poate acolo (2-3 ciomege pe spinare laughing ) dar sa stii ca din pricina puerilitatii de care dau dovada nu stiu ce a fost in al meu cap de te-am mintit, am recunoascut aceasta marsava fapta in dorinta ca pe viitor nu se v-a mai intampla ( iarata-mi doamne pacatele sa pot face alteleee ) asa ca mami te roc cuviicios sa ma ierti

| Pitzipoanca a răspuns (pentru hackeru2):

Hematuria nu e o consecinta a "caderii de calciu". Nici nu exista "cadere de calciu".

| Wehrmacht a răspuns:

Mintel si pe ala.Ca doar nu te controleaza in c*r (ai zis ca nu "pipi") sa vada ce ai.