Buna! Prietenul tau e un fraier, crede'ma. daca era mai de treaba putea macar sa iti spuna. Presupun ca esti o fata speciala, pana la urma vei gasi pe cel mai bun. Sunt unii atat de prosti..nu isi dau seama ce pierd si lasa fetele cuminti pentru toate... Si da...fal cat se poate de gelos Nu o sa ii placa, asa cum nici tie nu ti'a placut ce a facut domnu Multa multaa bafta
Buna
Parerea mea...doar lasa.l poate ca tu nu meriti asta spune.i doar ca s-a terminat, sa fi tu cea care pune punct! Nu te lasa "calcata in picoare".Ai grija!
Aoleu! De ce sa-l mai faci gelos? Are vreun rost? El nici macar nu s-a obosit sa iti spuna ca nu mai merge, ca nu mai are sentimente pentru tine, a si trecut la urmatoarea fara se incheie relatia cu tine.Eu zic sa vorbesti serios cu el si sa ii spui ca nu merita sa continuati asa si daca e in cautare de noi experiente, mai bine v-ati separa drumurile.
Ar trebui sa gindesti profund la aceasta relatie, daca ati fi casatoriti si el ar fi atras de o alta femeie ce vei face oare te-ai gindit, sfatul meu sa gasesti baiatul care va fi atras doar de tine.
Inceteaza orice comunicare cu el.Nu trebuie sa ii dai lui nici un fel de explicatie mai mult decat : s-a terminat definitiv si irevocabil! Si asa sa ramana! Nu iti obosi capul cu idei de razbunare. Adu-ti aminte ca cea mai buna razbunare impotriva celor ce iti fac rau este sa fii fericit!