| LaryLarrrysaa24 a întrebat:

Hey TPU,am o mica problemuta*_*.
Sunt cu un baiat de doi ani, luna asta facem 2 ani,si nu stiu ce sa-i cumpar,de cand am inceput relatia nu mi-a vorbit urat,ne-am certata,dar certuri majore sa ma injure sau sa ne despartim,se comporta frumos cu mine, imi respecta toate nebuniile.
Si nu stiu ce sa-i cumpar ca se apropie asa incet ziua de 25 si nu stiu ce sa-i iau.
Aveti vreo idee?

Răspuns Câştigător
| Charger007 a răspuns:

Buna in primul rand poti sai cumperi ceva ce lui ii place foarte mult. Ii poti cumpara si ceva ce isi doreste cu adevarat impreuna cu el. Gandeste-te in ultima vreme el la ce isi arunca un ochi si daca se uita discret la un anumit obiect sau un anumit lucru? Poti sa-i faci si o surpriza alaturi de prietenii lui sa iesiti la o plimbare sau la un suc sau bere big grin Da sfatu meu pentru tine ar fi sai pregatesti un fel de mancare de favorit. Sa deguste si el de pe manutele tale ceva formidabil. Asta undeva seara sa fie. Si de ce nu sa evadati voi 2 intro excursie de 2 zile? Ce var opri? Nu iar sta rau nici cu un ceas in mana big grin Sunt doar cateva sfaturi poti sa tii cont sau nu de ele. Sper ca team putut ajuta in vreun fel. O zi buna. Succes. Numai bine. Funda?

2 răspunsuri:
| LaryLarrrysaa24 explică (pentru Charger007):

Pai de la cine puteam sa am un raspuns mai bun decat de la un baiat?
Ai niste idei formidabile, o sa incerc sa le combin pe cateva.
Multumesc!

| Larasdfghj a răspuns:

Ai putea sa faci si un album foto cu voi sau sa faci acel carnetel sau caiet cu foi colorate pe care a scrii 100 things i love about you