Daca e online cu adevărat pe Facebook și nu îți răspunde sau îți răspunde foarte greu, nu e interesată de tine prea mult, deci următoarea.
Dar să nu fie vreun bug ceva la Facebook, habar nu am.
Ori să nu vadă că i-ai scris.
Niciodată să nu o arzi cu tipe care o ard cu foștii.
Le spui "rupi orice legătură cu ăla daca vrei să vorbim, dacă nu multă baftă", e o situație ce crează doar probleme și nu ajută relația.
Trebuie să investești în noua relație, nu să o strici.
Tu ai așteptări, controlează-le.
Fii mai realist, nu aștepta să îi pese de tine după două zile, ai răbdare.
Trebuie să faci întâi să ai o viață de care să fii mulțumit tu, apoi o să vezi altfel lucrurile și o să știi cum să alegi.
Întâi ai de muncă cu tine.
PS : Ai dreptate să te simți așa în situațiile ce le-ai zis.
Ori nu trezești interesul în ele ori sunt nepotrivite pentru tine. Nu găsești persoane potrivite așa, peste tot, din prima, cum nici diamante nu găsești așa ușor și nici aur, trebuie sa sapi mult după el.
Alta varianta... stiu ca ar fi exact ce imi trebuie dar nu o duc prea bine cu banii si nici cu timpul asa ca nu pot.
Trebuie sa inveti sa ai incredere in tine, in primul rand, pentru ca de aici pleaca tot. Cunoaste-te, invata care iti sunt atuurile etc. Faptul ca-ti raspunde repede la mesaje nu e o dovada de fidelitate. Si nu mai trai pe Facebook
Eu cred ca te atașezi prea repede de persoane.
Prin comportamentul tău speri persoanele.
Încearcă să te controlezi.
Eu am pățit asta în adolescență.
Știu ce simți însă e bine ca recunoști și cauți o soluție.
Soluția este la tine.
Doar tu poți să îți controlezi emoțiile.
Eu când aveam emoțiile și stările de gelozie /paranoia îmi spuneam în gând că doar mi se pare.
Nu stiu cum sa îți explic însă sper ca ai înțeles ceva.
Nu poti sa obligi pe cineva sa faca fix ce vrei tu(inclusiv sa-ti raspunda,etc)poate respectiva are treaba in clipele alea,poate n-are chef de tine,poate trece o zi sau mai multe si sa nu vorbesti cu ea sau mai stiu eu ce,dar nu deveni obsedat de o persoana ca nu o poti detine.
Invata un lucru: chiar daca iti place sau nu, o sa faca fix cum vrea/cu cine vrea si nu poti schimba asta.
Relaxeaza-te cand te apuca crizele alea, spala-te pe fata cu apa rece, iesi afara, fumeaza(daca esti fumator)etc.
Nu-i nimeni obligat sa-ti raspunda tie repede.
Poate are treaba, poate doreste sa se gandeasca, poate nu vede mesajul, desii a ramas conectat cu 2 minute inainte, poate alege cu buna stiinta sa-ti raspunda maine cand se trezeste samd.
Incearca a traiesti in lumea reala si sa nu mai stati toata ziua pe virtual, ca nu-ti aduce nimic bun.
Gelozia e o boala si nu se trateaza asa usor, de fapt cred ca nu se vindeca niciodata.
Tu dezvolti obsesii pentru orice persoana pe care o placi. Tare ma tem ca o sa ajungi si tu sa faci lucruri necugetate mai tarziu in viata daca iubita ta nu o sa se comporte cum vrei tu. Daca deja faci urat cand nu raspunde 5 min si nici macar nu e iubita ta, ce o sa faci daca o sa te casatoresti si ea o sa te insele sau ceva de genul?
E bine ca stii ca ai o problema, acum ori mergi la un psiholog si te consulti cu el ori incerci sa te stapanesti singur, sa nu mai faci un capat de tara din orice, nimeni nu e proprietatea ta si trebuie sa accepti acest lucru.
Ai incercat cu una mai urata care are macar curu fain sa vezi daca apare gelozia? Omul care arata bine e un risc de gelozie si pacat are magnet spre alte persoane
Vezi ca de multe ori asta faza cu online pe Facebook e inselatoare. Eram cu prietenul meu, nu atinseset telefonul de vreo ora sau 2 dar a aparut la un moment dat online pe Facebook