| dianainsta01 a întrebat:

Astazi am cazut pe gheta si ma doare foarte tare mana. Nu stiu ce sa fac, nu pot sa o tin nici dreapta, nisi indoita si nici nu o pot ridica pentru ca am durerei ingrozitoare. Ce credeti, este rupta? M-as duce la doctor, dar nu stiu daca este grav... sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dude, un prieten al meu a patit la fel si si-a fracturat mana.El a facut radiografie ca sa afle asta, de aceea iti zic sa faci o radiografie, poate fi mai grav doamne fereste, sau chiar mai bine... Dar in fine cred ca sigur vei sta cu ea in ghips 1 sapt cel putin sad

10 răspunsuri:
| Satango a răspuns:

Ar trebuii sa mergi la doctor pentru un consult. Sa te faci bine! :X

| Killer200 a răspuns:

Du-te la doctor si fa o radiografie.

| sNoWbloW a răspuns:

Poti misca degetele?

| dianainsta01 explică (pentru sNoWbloW):

Da! Si incheietura ma doare extrem de putin. Am folosit Fastum Gel, crezi ca este folositor?

| dianainsta01 explică (pentru anonim_4396):

Sincer, cred ca mana mea este tot fracturata... Credeti ca trece pana la revelion?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, greu de spus, prietenul meu a stat cu ea in ghips 2 saptamani, depinde cat ti-a zis doctorul sa o tii in ghips.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper sa te faci bine cat de curandhappy

| MihaiGe a răspuns:

Dacă ţi s-a înegrit mâna înseamnă că este ruptă dacă este doar luxată trebuie să ţii multă gheaţă.
Sănătate!

| pisicutzamik a răspuns:

Buna du-te la medic chiar daca este luxata el iti va pune o fasa elastica sau iti va pune ghips, nu sta asa sa nu se oseasca si sa ramai cu mana asa!

| oompaloompa a răspuns:

Du-te la medic sa iti faci o radiografie!