| Cristina667 a întrebat:

Dau funda celui mai bun sfat. Cum sa fac sa scap de gura lui mama? Ma enerveaza... de ex. mai demult am luat un 5 la matematica dar nu se trecea in catalog si mama ma sacaia intruna si ma certa zicea numai aberatii sad ideea este ca pentru orice nota mica "trancane" intruna si o tine asa 4 - 5 zile crying parca ar fi nebuna sad nu stie sa ierte, nu stie sa ma rasplateasca cand iau note foarte bune sad... Cum sa o fac sa taca odata?!

8 răspunsuri:
| Cristina667 explică:

Si... recunosc ca nu am luat doar o nota proasta... 3, 4 sad
Si saptamana asta am un test la romana, am invatat bine de data asta si maicamea nu stie dar abera ceva gen : Un copil a luat nu stiu ce nota la nu stiu ce examen si parintii lui i-au luat o tableta scumpa sau asa ceva... Dar desigur acei parinti aveau mai multi bani, parintii mei nu au salariile asa mari incat sa imi ia tot felul de minunatii dar mama mi-a spus : Crezi ca noi nu putem sa iti luat o tableta? Daca inveti bine o sa iti luat si noi! Minciuna nabii frustrated

| Cristina667 explică:

Scuze ca am scris atat.

| Kaennox a răspuns:

Ti-am pus mesaju' pe facebook sa vad ce zic si prietenii mei...eu zic s-a lasi tonu jos, si sa nu o mai bagi in seama... poate o sa se schimbe actuala "situatie"

| Cristina667 explică:

Mersi happy sper sa isi schimbe attitudinea...

| sabin89 a răspuns:

Ei, daca zici ca dai funda, iti dau eu un sfat bun: Nu-i mai spune ce note iei.

| Cristina667 explică:

O sa afle oricum inteligentulee tongue! dACA O MAI SI MINT NU MAI SCAP DE EA, NU E O IDEE BUNA!

| mona a răspuns:

Nu te mai lua in gura cu ea ca nu ai nici o sansa, ignor-o

| Kaennox a răspuns (pentru sabin89):

Se afla la sedinta cu parintii si e mai rau atunci!