Adu o adeverinta medicala si le vei inchide gura tuturor. Plus ca nimanui nu-i va pasa.
Eu zic s-o strangi asa, un pic de gusulita pe fetita care da cu presupusul aiurea.
Problema e așa :eu când am venit in clasa să-mi iau lucrurile m-am dat oarecum mare. Și mă gandesc că a crezut asta și mi-a mai zis alt coleg că doamna a rămas uimită și că dacă e adevărat voi vedea eu
Eu nu le am spus sa vorbească în locul meu, colega aia e foarte enervanta ea vorbește mereu indiferent daca este corect sau nu
Inchide-i gura, eventual si in fata clasei sa vada ceilalti ca ea e de fapt o mancatoare de rahat
Cand te duci la scoala ia-o tare si intreab-o de ce a vorbit in locu tau sa zica ca ai plecat. Intreab-o daca stia ca esti bolnav sau nu. Apoi indiferent ce spune, ii zici ca sa nu mai vorbeasca in locul tau.
Și știi pe ce mor la chestia asta? Eu sunt foarte sensibila la ce mănânc, daca mănânc ceva greșit încep să mă simt de parca nu mai pot merge. Dar când mi e rău (mie rău adesea) nu spun o țin în mine incerc sa nu se vada
E cuvântul tău împotriva cuvântului ei, spune-i că nu ai mințit.
Colega ta nu are nici o dovadă că spune adevărul.
Mario1996 întreabă: