| Anamaria13m73829j a întrebat:

efetiv nu știu ce să fac îmi este o frică de nu mai pot să nu rămână cumva corijentă la o materie, chestia e că nu prea am fost activă la ore și uneori nu intram. ALTĂ chestie e că am niște profesoare foarte nașpa și din acest motiv îmi este foarte frică.Nu știu ce să fac

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Posibil ca să începeți școala față în față, în clasă după 11 ianuarie și te îndrepți cu notele atunci.
Oricum e o nesimțire, dacă la acest on-line profesorii sunt în stare să lase un elev corigent.
Dar, te aștepți la orice!

7 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Te pocăiești le ceri iertare și mergi la orele lor și îti faci temele, si te porti respectos si responsabil de acum inainte la atoate materiile, si dacă o să vadă că te-ai schimbat radical si ai devanit o fata cuminte sasnele sa vrea sa te lase corigenta sunt foarte mici, mai ales daca pui si mâna pe carte. si până la vara ai tot timpul sa dai dovadă că lași băieții in pace șî t eiei de carte.
Plus că si ele intreaba pe la alte materii ce parere au profesorii aia de tine si daca văd că la româna ai 10 si la istorie si geografie 10 si la fizica si matematica 2 atunci intelege că nu te duce capul să inveti matematica si te trece si pe tine clasa.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și dacă o să rămâi, ce-i?
Înveți la vară.
La umbra rară,
A nucului bătrân.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ce nu ai intrat ma bata-te dumnezeu. Asta e dai corigenta si iti faci parintii sa planga, acu ce mai vrei

| wexceptional a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie frica te trece esti cuminte nu iti face nimic bine ca nu esti golanca atunci nu te trecea trebuia sa dai bani du-te fara frica sa te asculte invata lectia de zi si spune-o ca pe poezie ei fac videochat nu scoala nu ai vazut? nu mai exista educatie

| T0T a răspuns:

Nu profesoarele sunt nașpa, ci tu. Ești putoare.

| Anamaria13m73829j explică (pentru T0T):

Dacă ai venit să comentezi mai bine taci, Tu nu ști ce profesori am plus că nu ai niciun drept să mă critici

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu ai de ce sa iti faci griji, nu ar trebui sa lase corigenti happy