Buna dupa felul in care sa purtat cu tine as zice s-o lasi in pace cateva zile si poate isi da singura seama ca a gresit si dupa aceea poti vedea daca sa mai fi prietena cu ea sau nu Succes
Care prietenie vrei sa continui? Nu ati avut asa ceva, au fost doar sperante din partea ta. Asta nu inseamna ca trebuie sa-i intorci spatele: putefi fi doi buni colegi.
Si a batut joc de tine, las o balta, asta nu e prietenie si unii oameni nu merita asa prieteni
Ce prietenie? E o nesimtita ..las-o in bataia ei. Evit-o pe holuri, sa vezi doar.
Un prieten adevarat nu va proceda niciodata asa, cred ca e nici macar sa fie respectuasa sau tacticoasa nu e, dehttp://www.jw.org/......arat/aceea tu decizi.
Din ce-ai scris mai sus, nu cred ca ea te considera un prieten. Cauta compania persoanelor care te apreciaza, ii vei gasi cu siguranta.
Tu ai putin respect de sine? Cum accepti sa te trateze asa si o mai consideri prietena?
Ce inseamna pentru tine un prieten? Pentru mine inseamna o persoana care te accepta asa cum esti (cu cosuri cu tot), iti da sfaturi bune, te ajuta, isi petrece timp cu tine (nu te alunga atunci cand il vizitezi cu intentii bune) si iti vrea binele (nu te jigneste ca sa te simti prost).
Fata ai nu te suporta! Na ca am spus-o. Ti-o zice si ea "hai du-te" dar tu nu pricepi si o stresezi, o sufoci, cred ca esti indragostit de ea sau nu ai alti prieteni sa stii ce-i ala prieten adevarat.