| rosehudson a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat si mi se pare ca e baiatul potrivit pentru mine. Avem aceleasi pasiuni,muzica preferata, filme si zoda este 100% compatibilitate cu a mea. E cu 3 ani mai amre ca mine si si-a dat seama ca il plac zicandu-mi ca mai vedem ce iese si saptamana trecuta am iesit de 2 ori in oras si isi punea mana pe dupa gatul meu,se punea tot langa mine,se uita la mine altfel decat la restul lumiisi ma tachina ca ne jucam un fel de lupta cu degetele doar ca nu era asa de brutal ca la una reala. Era mult mai bland. Vorbim in fiecare zi prin mesaje, radem si ne povestim unul altuia ce facem si chestii. eu il intrebam poate cam des ce face dar nu parea sa fie stresat. eu vreau doar sa stiu daca ma place sau nu...

8 răspunsuri:
| guardian18angel a răspuns:

Ca te place, ca nu te place, asta el stie, dar este categoric interesat happy de asta poti sa fi sigura.

Daca vrei sa afli singura, continua cu lucrurile astea, dar lasa-l pe el sa faca pasii inspre tine. Gandeste inteligent... esti o fata frumoasa, okay, de gasca, sociabila (sper). Daca le ai pe toate astea, si doar ii arati ca-l placi, e de ajuns sa faca el restul pana la o relatie...

... bine, hai, mai pui si tu un deget doua acolo :p

| wArBoY44 a răspuns:

Te place... daca nu te placea nu vroia sa iesiti in oras, nu vorbeati prin mesaje asa dess...

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Ori te considera ca o sora, ori te place in sensul acela. Cel mai bine ar fi sa-i marturisesti sentimentele tale. Cine stie, poate veti avea o relatie de viitor daca zici ca aveti gusturi si pasiuni comune. Incearca, n-ai nimic de pierdut.
Succes!

| Spitz10 a răspuns:

Pai mi se pare clar ca te place daca ati iesit in oras si se uita la tine tandru. Funda?

| AskMeHow a răspuns:

Uite, daca tie chiar iti place de el, atunci ar trebui sa ii spui ca il iubesti ( sau ca il placi, ma rog ) si cu timpul vei vedea daca sunteti compatibili... o relatie are nevoie de timp ca sa creasca si doar cu timpul vei realiza daca este baiatul potrivit pentru tine ( cand spun "cu timpul" nu ma refer la ani de zile, ci cateva luni bune - maxim un an ). In ceea ce priveste varsta ---> asta nu are nici cea mai mica importantawinking. Daca voi 2 va iubiti, varsta nu isi are locul aicihee hee. Si daca vrei sa afli daca te place, fii destul de directa cu el! din ce am citit in intrebarea ta, am observat ca toate semnele arata ca si lui ii cam place de tine ( nu sunt sigura ), dar nu ai nimic de pierdut daca il intrebi, asa-i?batting eyelashes
Sper ca raspunsul meu te-a ajutat ( intr-o oarecare masura laughing ) sa iti dai seama ce trebuie sa faci de acum in colo!winking ne mai auzim si multa baftaa! :*

| neutrino a răspuns:

Ai sa simti in curand dar sa nu plangi ca nu ai avut noroc. Bafta!

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Sunt foarte multe sanse ca te place, dar din pacate nu stiu si in ce sens te place!

| rosehudson explică (pentru AskMeHow):

Da, faza e ca el si-a data seama ca il plac si mi-a zis si a zis ca mai vedem ce iese.De asta nu stiu e doar dragut cu mine ca sa ma faca sa ma simt bine sau a inceput si lui sa ii placa de mine? El zicea,, Ca sa fie mai mult intre o fata si un baiat trebuie sa se cunoasca foarte bine si pe urma sa actioneze" De asta nici nu ma grabesc. Il las in pace si daca nu e nimic, asta e...