anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma confrunt cu o problema. Cred ca imi place de un baietel de a 5-a (11-12 ani), cand eu sunt a 8-a (14 ani). Este foarte dragut, si ma topesc cand il imbratiseaza pe prietenul meu (da, este unul dintre cei mai buni prieteni ai prietenului meu). Acum cateva seri am visat ca ma pupa pe obraz. Stiu ca nu ar trebui, si ca e ciudat. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

E dragut pentru ca o fata de varsta ta se uita la baieti de 11-12 ani. Poate fi doar o atractie, sau poate chiat esti indragostita.

Ai grija. Ia-l usor.

7 răspunsuri:
| erabianleonard a răspuns:

Ai 14 ani? El are 12 ani, hmm..ar trebuii sa iti gasesti baieti pe varsta ta, dar daca tu il iubesti asa mult incearca sa ii spui ce simti pentru el, exprima-te intr-un mod frumos happy Funda?

| Mikiass a răspuns:

A stiu stiu... cand este langa tine te faci ca lesini si el te va prinde,, apoi iti revii incet incet... iar apoi ii spui ca il iubesti iar el iti va spune: "Scz dar esti prea mare pentru mine " laughing acum da-mi nenorocita aia de funda laughing

| Laaaaaariiiiiiiii a răspuns:

Păii. Spune-i frumos şi cât se poate de decent, adică el nu e de 14 ani ca şi tine şi trebuie să îl iei uşor nu cum ai face-o cu cei de vârsta ta.

| Azµre a răspuns (pentru Dariusuu):

Fata deja are prieten, și visează copii, problema e de ordin psihic, nu știe ce vrea de la viața pe scurt.
Treci pe mess să vorbesc cu tine ceva.

| FrumushikaTha a răspuns:

E cam mic pentru tine, cel mai bine ar fi sa iti gasesti baieti de varsta ta, dar daca chiar iti place atat de mult, spune-i! E o tara liberalaughing

| DinamoPCH a răspuns:

Dragostea muta muntii din loc, ce e drept, insa nu crezi ca e cam micut? Dar daca iti place...ce mai astepti? Succes!:*

| tears a răspuns:

Iti sdau un consiliu si eu sunt a 5 si mi-a placut foarte mult de un baiat, i-am spus dar in zadar se comporta cu mine la fel. La varsta asta sunt toti copii si cred ca ar trebui sa il uiti...