Ar fi frumos daca ati avea o poza cu voi, toti trei si sa o inramezi, cred ca le va placea. Si in legatura cu restraurantul, da ar fi dragut, dar cred ca ar aprecia mult mai mult daca ai gati tu ceva, de ce nu chiar si desert, aranjezi masa. Ce zici?
Multumesc pentru raspuns. Mai e si frate-meu pe acolo da'nu-i important Stiu ca nu aveai de unde sa stii. Si sa stii ca chiar stiu sa gatesc cate ceva. Dar mai astept si alte raspunsuri. Sper ca nu te superi.
Eu zic ca de aniversarea lor sa iei filmul cu nunta lor si sa va uitati impreuna la el. Le va reaminti de frumosul moment in care au decis sa traiasca impreuna pentru tot deauna!
Multumesc pentru idee dar voi zice pas. 1 este destul de scump un astfel de tort, 2 nu cred ca gasesc vreo poza. A fost odata inundata casa si nu prea mai avem poze intacte din 91'.
Faza cu tortul pe care ti-a zis-o cineva mai jos e chiar buna, un tort cu poza lor nu poate fi mai scump de 200 de ron, doar nu il faci cat tortul de nunta Ar fi chiar foarte frumos.
Nu ma supar, stai linistita, era doar o idee. Succes, iti apreciez initiativa!
Impresionanta grija ta pentru aniversarea casatoriei parintilor tai, faptul ca ai strans banii pentru cadou.Idee ta cu rezervarea unei mese la restaurant e excelenta, poti merge insotit de un unchi, matusa, var mai mare si sigur te vor lua in seama. Distractie frumoasa si sa-ti traiasca parintii muuulti ani!
Nu stiu daca este ce cauti dar asta mi se pare reusita http://www.youtube.com/watch?v=ZFO1CNe54BU
Daca nu te descurci, ai putea sa il faci in power point - pui muzica, efecte speciale, scrii cate ceva; de exemplu ca aici http://www.surprizewow.com/poze/un-powerpoint-de-amintit/
In ceea ce priveste restaurantul, poti sa faci rezervarea prin telefon si nimeni nu va stii ca ai 13 ani. Numai ca trebuie sa vorbesti ferm si ca un adult.
Numai bine iti doresc si succes la cadou si "La multi ani frumosi si sanatosi"
Le poti face o rezervare la un SPA sau la un strand. Cred ca s-ar bucura. Succes!
O idee ar fi si te incadrezi in buget sa iei fotografii cu tine si parintii tai sa le duci la un pictor sau cineva care sa deseneze in creion si pe o foaie A3 sa va faca portretele in creion.inramezi si gata.credema e foarte frumos.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri, pentru urari si complimente. Chiar m-ati pus in dificultate in legatura cu raspunsul castigator. Ma voi gandi putin inainte sa dau un raspuns, dar indiferent de decizia mea as vrea sa nu va suparati pe mine. Chiar va multumesc pentru raspunsuri. Noapte buna!
Alexandragabriela93 întreabă: