| LULUTZAwhitYOU a întrebat:

Revin cu o intrebare.Dar mai intai trebuie sa va povestesc ce mi se intampla.
Am cunoscut un baiat acum 3 luni in urma.Era ok si super de treaba cu mine.Ne tot intalneam printr un alt amic,radeam, glumeam.Mi s a parut ca ma place.Eu de obicei mereu imi dau seama cand un baiat ma place.Intr o seara am vorbit cu cea mai buna prietena a mea(eu nu merg niciunde fara ea)
Eu:tu am impresia ca,Cosmin ma place(asa il cheama pe baiat).
Ea:Ce i cu tine tu? Nu vezi ca el e mai smecheras de felul lui? Nici nu l cunosti bine
Eubig grina dar eu imi dau seama daca un baiat ma place.Dar cred ca ai dreptate, probabil are si prietena.
Ea:sa nu ti faci sperante iubita:X
Bun.Chiar a 2 a zi am iesit cu prietena mea,un baiat Motei,fratele lui insotit de Cosmin. Locusor' nostru unde putem fuma,linistiti,are niste scari si o treapta mai inalta.Ei eu cand am ajuns acolo impreuna cu prietena mea,Diana, nu era nimeni.Eu m am pus pe treapta aia inalta iar Diana pe prima treapta de la scara.Ne am aprins cate o tigara si au aparut cei 3 muschetarii. Diana il plecea pe Motei, apropo.Fratele lui nu a stat mult, 10 minute si a plecat.Motei s a pus in bratele Dianei(mai precis,ca sa nu fiu vulgara, Diana avea picioarele desfacute iar Motei statea intre)si el se juca pe telefonul ei.Asa a facut si Cosmin cu mine.Doar ca el ma facea sa rad, za zambesc.La un moment dat,Motei intreaba:
-Ba,voi sunteti impreuna?
-Da!*Cosmin*
-Da sigur*Motei
-Hai sa le aratam*imi zice Cosmin mie
Ne am prefacut ca ne sarutam, iar ei s au prins. Apoi chiar ne am sarutat.Motei a ramas uimit si a spus:
-Da si ce? Eu sunt cu Diana
Si a sarutat o.Am iesit pe afara in fiecare zi pana cand i am chemat pe Diana.Motei si Cosmin la mine acasa(parintii mei erau plecati pana la 3 dupa-amiaza iar ei au venit la 8 dimineata)Eu cu Cosmin stateam intr o camera iar Diana cu Motei in alta camera.Am facut dragoste cu el.Eram virgina.L am iubit enorm de mult.In august a trebuit sa plec la o matus d amea sa stau pana pe 27.Am tinut legatura, dar usor ne am racit.Am aflat multe chestii, cum ca se dadea la Diana si la alte prietene.Si inainte sa vin acasa,mi am zis sa nu mai pun botul la provocarile lui. Vreau sa zic ca el venea la mine,faceam dragoste, imi cerea imprumut 5 lei,ii dadeam si pleca. Dupa ce am venit inapoi acasa,ma rugam sa nu il intalnesc chiar in ziua respectiva,dar iata ca dupa ce am coborat din autobuz fix peste el am dat.S a dat din nou la mine,am incercat sa l refuz, dar el imi fura cate un sarut.Si am cazut iar in plasa lui.Si tot asa venea in fiecare dimineata kla mine, dragoste iar cand ieseam pe afara nu ma mai baga in seama(dupa ce am avut o cearta).Nu ne am mai vazut de aproape 2 saptamani pana azi.Am stat cu el si cu Diana.El o pipaia pe Diana iar dansa il respingea.Bine asta o facea cand credea ca nu vad.Intr un final,m am enervat si am vrut sa plec,cand el m a tras in bratele lui.Vroia sa ma sarute,dar eu nu vroiam.M a pus sa ma uit in ochii lui si am cazut iar prada. Dupa,am observat ca pe mana lui era scrisa o litera cu lama, litera R.Am intrebat de la ce vine si a spus ca de la prietena lui Roxana.Atunci l am intrebat de ce se mai da la mine daca are prietena iar el a zis ca ea e plecata in Brasov si se plictiseste.
Cum sa i rezist? Il iubesc enorm de mult.Ce sa i zic ca sa ma lese? Cum sa fac sa nu mai sufar?

9 răspunsuri:
| LULUTZAwhitYOU explică:

Oh si de ce ma pune sa ma uit in ochii lui?

| Furny a răspuns (pentru LULUTZAwhitYOU):

Asa te cucereste happy

| Sks a răspuns:

Fa-ti prieten si laudat-e cu el!

| madalina1908 a răspuns:

Pai in zilele de astazi baietilor sti ce le trebuie(la unii).Pai am inteles il iubesti enorm, dar incearca sa nu ii mai cazi in plasa, pentru ca daca nu ai observat isi bate joc de tine te foloseste, si ar fi bine sa il uiti macar putin, si daca il uiti, sa vorbesti cu el si sa ii spui sa te lese in pace! Asa o sa scapi, si cand iti spune sa te uiti in ochii lui te uiti dar gandeste-te ce a facut la greseli!happy

| LULUTZAwhitYOU explică:

Faza e ca dansul e special.Imi citeste pur si simplu gandurile.Stie tot ce simt. Odata cand am inceput sa plang pentru el, dansu' mi a zis ca ramane impreuna cu mine, dar sa ma gandesc bine ca mai sunt o mie de baieti mai frumosi ca el si ca nu putem ramane imreuna pentru vecie.Cunoaste foarte bine fetele, in special pe mine.Imi stie fiecare miscare.

| Irsa_Lucian_1993 a răspuns:

Ne vedem sa mi o sugi si mie?

| MarinelTimidul a răspuns (pentru LULUTZAwhitYOU):

Din ce oras esti? am inteles ca are Cosmin datorie la tine nu stiu cati lei sa iti dea... hai ca iti dau eu 50 lei pentru o noapte de sex

| thedarklordvoldemort258 a răspuns:

Esti o mare proastarolling on the floor))))

| yneedlove a răspuns:

Deci totul se rezuma la sex din cate inteleg eu... ai incercat sa gasesti si altceva?winking