anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt baiat, am 14 ani si eu cu tatal meu nu ne intelegem bine de mult timp, tatalui meu ii place rockul mai vechi dar mie cel nou, si atunci cand vreau sa ascult deathcore, el se enerveaza, ajutati-ma, cum il pot face sa ma lase sa ascult acel gen de muzica?

Răspuns Câştigător
| 1DeadMemories a răspuns:

L-ai intrebat de ce nu-i place genul de muzica ascultat de tine? Intreaba-l daca a avut conflict pe teme muzicale cu parintii lui cand avea varsta ta?
Eu cu fiica mea(14ani) nu am aceasta problema, poate sunt eu mai open minded.Din contra, eu ascult rock mai dur, dar n-am nimic impotriva trupelor pe care le asculta ea, desi mi se par puerile din punctul meu de vedere(black veil brides; bring me the horizon). Asculta si trupe care-mi plac.
Probabil conflictul apare si din cauza faptului ca nu discutati pe teme muzicale.Are si el dreptatea lui,rock ul vechi nu-si pierde valoarea, dar asta nu inseamna ca in adolescenta lui,acel rock,nu era blamat happy
De curiozitate,cati ani are?
In privinta conflicelor rock poti sta linistit,si aici sunt destui care o tin pe a lor "ce ascult eu e cel mai tare, rock-ul tau e frectie"
In relatia cu tatal tau zic sa cedezi putin. Ia-l la intrebari vis a vis de muzica pe care o asculta, da-i de inteles ca esti deschis la discutii libere.
Expune-i muzica pe care o asculti, spune-i ce te atrage la ea, de ce-ti place.

Bafta!

7 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

N-ai si tu niste casti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ineys):

Am, dar as vrea sa se impace si el cu ideea ca vreau sa ascult deathcore.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ineys):

Am dar as vrea sa se impace si el cu ideea ca imi place sa ascult deathcore

| Ineys a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu-i place asta e, fiecare cu gusturile lui. Gusturile nu se discuta. Sincer pe mine personal ma deranjeaza deathcore si chiar deathmetal, prea rapid si puternic beat-ul, imi da dureri de cap.laughing Poate si tatalui tau la fel.

| mihaicelsfant a răspuns:

Când asculta roku lui spunel sal inchinda ca nu-ti place

| mgtow a răspuns:

Iti cumperi casti sa nu auda si daca intreaba zici ca sant manele

| Vi003 a răspuns:

Tatal tau e rocker cu vechime, are muzica asta in sange, evenimente din viata dumnealui s-au derulat pe aceasta muzica, poate ca a luat decizii importante in viata ascultand muzica rock. De ce te bagi? Lasa-l sa asculte muzica generatiei dumnealui si respecta-l pentru pasiunea pe care o are. Incearca sa nu mai creezi conflicte in casa pe aceasta tema. Cauta si tu momente cand nu-i acasa si asculta-ti in voie muzica preferata.
Multi colegi de-ai tai si-ar dori un rocker-father, dar au ghinionul sa aiba un gutza-father. Hai, du-te si poarta negocieri pentru impacare!