Poarta o discutie deschisa cu el. Spune`i ce simti, spune`i ce te deranjeaza si incurajeaza`l si pe el sa faca la fel. Intr`o relatie trebuie sa existe comunicare si intelegere, dupa parerea mea... Atata timp cat e gelos inseamna ca tine la tine, iar daca spui ca iti da si mesaje de genu` e si mai bine
Bafta in continuare :*
Chiar daca nu iti dai seama acum, insa acestea sunt cele mai fericite momente legate de dragoste.Si anume cind simti acest fior si fluturasii in stomac si gelozia asta a voastra.Iti spun asta pentru ca eu mi-as dori foarte mult o astfel de relatie care sa ma tina pe jar.Pentru ca atunci cind e totul bine si nu se intimpla nimic te plictisest...si dragostea nu mai este aceia...
Oricum daca te iubeste nu trebuie decit sa-i fii alaturi si sa nu-i dai motive de gelozie si torul va fi bine.
Spune-i acelui baiat in fata -nu prin SMS, Messenger, Facebook etc.- ce simte pentru tine si daca evita subiectul e clar ca nu mai simte ce a sitit odata.
Merci mult :* ..hai sa iti zk ceva eu nu ppt vb asa cu el in fata pentru ca il plac mlt si nah.nma prin sms ppt fi fff sincera dar merci oricum :* o sa incerc
Trebuie sa prinzi curaj si sa vorbesti cu el fata in fata. Sa ii vezi si reactiile. O sa vezi ca dupa un timp o sa fii mai increzatoare si nu o sa mai ai probleme de genu` :*
Merci mlt mlt :*... o sa incerc sa prind mai mlt curaj promit