Buna. Da am avut decat o relatie pana acum si sincer nu as vrea sa mai am vreodata.
EL abia se mutase pe strada cu mine, statea si inca sta vizazi de blocul meu.Nu ne intelegeam deloc bine, mereu ne certam, ne injuram, practic nu ne suportam unul pe celalalt. O lunga perioada de timp numai asa a fost, pana intr-un timp cand lucrurile s-au mai linistit si usor usor am devenit prieteni.Incepusem sa ne intelegem mai bine, totul eta mai bine.La o scurta perioada de cand eram prieteni incepuse sa imi placa de el dar nu vroiam sa ii spun lui pentru ca imi era teama ca ma va refuza.Si a sa au trecut cam 3 luni si intr-un final m-am hotarat sa ii spun ca imi place de el. Mi-am facut curaj, i-am spus.Am avut noroc si el ma placea pe mine si a aceptat sa fim impreuna.Asa am format o relatie. A fost o relatie frumoasa, ne intelegeam bine, mai existau si mici certuri dar treceam peste si totul era ok. Mi-a fost alaturi mereu cand aveam nevoie, m-a ajutat, a fost langa mine, m-a invatat atatea lucruri.Alaturi de el am trait cele mai frumoase momente, alaturi de el am avut parte de primul sarut, am simtit cu adevarat primii fiori ai dragostei, m-a invatat lucrurile esentiale ale iubirii, m-a invatat atatea. Insa cum stim ca tot ce este frumos nu dureaza mult, totul s-a terminat atat de repede si tot ce am cladit impreuna sa daramat, fiecare pe un alt drum acum. Mi-a dat drumul la mana si m-a lasat singura exact cand aveam cea mai mare nevoie.
Niciodata nu il voi uita, mereu va avea un loc special in inima mea orice s-ar intampla.Pacat ca totul s-a terminat atat de repede si ca din tot ce a fost frumos au ramas doar rani care nu le vor putea vindeca nimeni niciodata
Stiu ca prima mea relatie, cand aveam 12 ani a inceput astfel: I-am dat cu mingea in cap la o fata..am " fost cu ea" timp de 2 luni! Ceva copilaresc! A fost cea mai ciudata relatie! Eu ii cumparam inghetata si ea ma zicea la maicasa ca nu ma joc cu ea!
Mda. e si varsta adolescentei si totusi..pe parcus marindu-te vei intelege altfdel lucrurile!
Prima mea relatie tot la 12 ani a fost.(acum vreo 5 luni). a durat cam 1 saptamana.acum e cu o fata si imi vine sa ii bag pe amandoi intr-un cos de gunoi, ca acolo stau gunoaiele ca eimi-am irosit tot timpul cu el de geaba.
Da acum nu mai am 12 ani! Nici pe departe! Dar imi aduc aminte cu drag de acea intamplare!
Si eu tot la 12 ani am avut prima relatie. A durat 5-6 luni.Partea proasta e ca timpul nu era chiar genu meu...desi ne-am placut foarte mult si am avut o relatie "serioasa". Am suferit mult pe atunci... dar incetul cu incetul a trecut tot
Asta asa e..nu prea e bine sa pui asa suflet de la inceput pana nu stai sa cun persoana de langa tine foarte bine... cel putin in ziua de azi putine relatii mai sunt serioase
Da... oricum dupa relatia asta mi-am dat seama ca nu e bine sa ai o relatie de la varsta asta chiar daca inainte de a ma desparti de acel baiat nu dadeam importanta chestiilor astora
Eu nu am avut nicio relatie pana acum, chiar daca am 16 ani. M-au intrebat cativa baieti daca vreau sa fiu cu ei, dar cum nu-mi placea niciunul le-am explicat cat mai frumos ca nu vreau si am ramas prieteni. Asa e bine, nu sa ne suparam daca suntem refuzati.Am facut asta pentru ca nu-mi doresc o relatie superficiala, nu pentru ca eram prea mica. Daca se nimerea sa-mi placa vreun baiat, as fi spus da imediat Macar ma pot mandri ca nu am fost pana acum dezamagita in dragoste, desi mai am destul timp. Dar as vrea chiar mult sa gasesc pe cineva de care sa-mi placa, chiar daca nu ar simti la fel. Vreau sa vad cum e.De indragostit nu vreau inca, cred ca e un sentiment dureros in sine, indiferent daca celalalt ma iubeste si el.Gandire de copil. Scuze de tot romanul asta, dar o data ce ma apuc ma opresc mai greu
Mda..asa este..lasa ca ai timp. cel putin putini st care ne merita..restu
Miha1308 întreabă: