anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU, vreau o părere de la voi am un bebeluș de 2 luni stau in casa cu părinții mei și tatăl copilului acesta nu este de acord sa intre mama mea la copil spunând că nu este îngrijită mama mea avea grija de o femeie bătrână dar a renunțat la acel loc de muncă cu gândul că se schimbă ceva dar nu s-a schimbat nimic. Vreau sa îmi spuneți ce credeți voi adevărul e că mama mea nu e cea mai curata dar mă gândesc că nu pot sa o țin departe de nepotul ei chiar daca am cearta mereu pe aceasta tema pentru că de fiecare data când a venit la copil s-a întâmplat. ceva rau

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Daca nu este cea mai curata cum sa o lasi langa copil?
Daca vrea sa aiba contact cu copilul, sa se ingrijeasca
Bravo tatalui ca este cu picioarele pe pamant si pune igiena pe primul loc, nu gradul de rudenie!

11 răspunsuri:
| Sunia611 a răspuns (pentru Miruna333):

Am vrut sa nu par nesimțită am crezut că e prea mult sa îi interzic sa stea langa copil

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"de fiecare data când a venit la copil s-a întâmplat. ceva rau"
Ce s-a intamplat?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"stau in casa cu părinții mei și tatăl copilului"
Daca stai in casa parintilor tai, atunci nu ii poti interzice mamei tale nimic. Poti sa o ROGI FRUMOS sa dea mai multa atentie igienei.

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu zic sa pretuesti mai mult ajutorul pe care mama ta ti-l da.
nu prea ai cum sa eviti prezenta ei in preajma copilului, eventual o rogi sa aiba mai multa grija la igiena
Sau va mutati in gazda si faci totul singura, iar copilul va fi in siguranta.

| Sunia611 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai am ieșit într-o zi cu copilul afara și ma tot bătut la cap sa îl pun in cărucior da a spus că nu e pus ceva la cărucior bine și a spus că rezolva ea...nu a pus bine ce trebuia și a picat partea aceea de la cărucior unde sta copilul am avut noroc că nu era copilul pus in el plus că a încercat mereu să mă ajute dar de fiecare data am observat că nu prea știe să aibă grijă de copii pentru că îl bruschează tipa in preajma lui

| Sunia611 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mereu am incercat sa o schimb și înainte să am copilul dar nu s-a schimbat nimic

| Sunia611 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Mereu am incercat sa o fac sa fie mai îngrijită dar degeaba. Nu prea mă ajută eu fac curățenie și mâncare ea nu face nimic asta se întâmpla și cat am fost gravida de copil nu prea știe să aibă grijă de câte ori am lăsat-o să stea puțin cu el nu prea știa ce să îi facă și vorbea tare langa el de cate ori am vorbit cu ea in speranța că îmi dă ceva sfaturi eu știam mai multe decât ea eu care m-am informat pe internet

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu vorbesti cu mama ta?
Explica-i cum vrei sa vina spalata si imbracata, ca sa elimine orice suspiciuni.

| Sunia611 a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu nu am vorbit cu ea acum despre asta am vorbit în trecut însă a vorbit tatăl copilului cu ea și tatăl meu dar nu a vrut să înțeleagă

| ania a răspuns:

Daca nu o vrea langa copil sa lucreze, sa va duca intr(+-o chirie, sa nu interzica mamei sa sa se plimbe in casa ei o poti ruga si pe mama sa se spele inainte sa vina la nepot.

| Sunia611 a răspuns (pentru ania):

Lucrează dar nu vrea în chirie s-a pus problema la un moment dat sa ne mutam însă vrea să cumpărăm ceva...cat despre mama mea nu prea înțelege