| FloareaLotusuluiAlb a întrebat:

Hey tpu1 va rog ajutati-ma prietenele mele nu ma mai baga in seama pentru singurul fapt din vina mamei mele ca m-a pus sa ma duc repede acasa ca trebuie sa vina mobila si ele nu mai vor sa fie prietenele mee ca nu le-am asteptat iar o prietena de a mea din alta clasa s-a imprietenit cu o curva de la mine din clasa (scuze pentru limbajul nepoliticos) dar char asa este ieri s-a dus acasa la david alaltaieri s-a dus la cristi si azi s-a dus cu mihai si au facut nebuni iar alta prietena de a mea nu prea mai tinem legatura iar o alta fata tinand cont ca ea este clasa a 7a iar eu clasa a 12a....nu mai pot raman fara prieteni ajutooor

dau funda

scuze pentru categorie

10 răspunsuri:
| FloareaLotusuluiAlb explică:

A da si scuze pentru unele cuvinte dar trebuie sa ma grabesc ca merg la un interviu

| Kaℓi a răspuns:

Esti in clasa a XII-a? wow, n-s fi zis!

Bula
| Bula a răspuns:

Asta da, "prietene"...
Stii cum se spune: "pasarea se cunoaste dupa pene, iar omul dupa prieteni"... tongue

| whatevernvm a răspuns:

Cele mai mișto prietene...ce sa zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista prieteni, exista doar foloase. eu am prieteni si ma folosesc de ei, tu ai prieteni si se folosesc de tine, stupid, nu crezi?

| sofisis a răspuns:

Wow...ai 18 ani? Pe bune?

| danay72 a răspuns:

Daca s-au comportat asa, nu sunt prietene adevărate. Prietenul adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate. Fii indiferenta față de ele, pentru ca vor să te facă să suferi. Asa pare ca nu iti pasa. Oricum, poti sa iti faci alte prietene mai bune.

| FloareaLotusuluiAlb explică (pentru sofisis):

Nu am 19 pentru ca eu la 7 ani am facut pregatitoarea pentru ca nu am facut gradinita.

| Turbo223 a răspuns:

In primul rand, cred ca esti si tu clasa a 7-a, corect? O fata de clasa a 12-a are slabe sanse sa stea cu una de a 7 a si nu doar pentru ca varsta ci pentru ca aia de 13 ani nu e la liceu? Cum se intalneau? Ma rog.Ce au facut prietenele tale chiar o chestie SUPER IMATURA si prosteasca si na cred ca e logic sa fiti toate in a 7 a.Incearca sa ti gasesti alti prieteni, ori vino la ele si explica le ca ti pare rau dar ele ar trebui sa spuna asta.Noi nu putem ajuta cu prea mult.

| FloareaLotusuluiAlb explică (pentru Turbo223):

Mersi pentru raspuns dar eu nu sunt a 7a dar sunt prietena cu ea pentru ca e o verisoara de gradul 2 dar ne-am certat ca eu nu am mai venit pe la ea