Ai putea sa-i iei un iepuras mai mare ( sa stii ca sunt pentru toate varstele ), dar mai mare, pe orice culoare
Ai putea sa ii ei un iepuras de ciocolata sau unul de plus, o felicitare, nu strica daca este facuta de mana ta, daca doresti de ajut eu cu cateva expresii sau cum sa o faci.O palarie frumoasa, daca ii place sau ...Eu incerc sa iti dau ceva frumos ce nu poate fi chiar asa de costisitor! O poezie pe felicitare, sau doua versuri, ceva de genul"Pastele repede a mai venit, pentru tine m-am pregatit, prietenul meu drag (etc) "
Dar mai bine incearca una din celelalte moduri de cadouri:
1.Un iepuras de plus+un iepuras de ciocolata+un ou de paste, rosu cu ceva lipit pe el.
2.O felicitare+un cd de paste pentru tine si el (faci tu).
3.Un cosulet in care sa ii pui un ou de paste sau mai multe +mai pui in cosulet o felicitare + o diploma de cel mai frumos an impreuna pana la paste.
4.O palarie+o bratara sau un lant+un parfum +ou.
5. Multe oua+felicitare.
Sper ca te-am ajutat pa!
Raspunsul asta este copiat nu? l-am mai vazut la o intrebare!
Eu nu am zis ca nu iti apartine...am zis doar ca raspunsul l-am mai vazut odata, acelasi! si este o diferenta:la acea intrebare este vorba despre un baietel de 12 ani...prietenul meu este de 24
Daca e inimos si ii place orice ar trebui sa ii cumperi un ursulet mare cu fundita di cu o inimioara pe care sa scrie I Love You. sau un iepuras cu HappyEaster
Eu as zice un parfum...asa iepurasi se gasesc oriunde... un parfum de la tine ar fi ceva frumos, părerea mea. Mie mi-ar place
Stii seturile alea de 2 lanticuri sau bratari cu cate un pandantiv, care puse impreuna formeaza o inimioara? Chiar imi plac alea si mi se par potrivite. daca gasesti unele cu un ou de Paste, ar fi chiar mai bine. Bafta!
196238923647207 întreabă: