De unde ai vrea sa stim noi?!
Doar nu ii urmarim..doar ei stiu daca se vor impaca sau nu, si ar trebui ca lumea sa le dea pace! E rau ca s-au despartit, dar toata publicitatea face ca totul sa fie de 100 de ori mai rau!
Si in plus, grow up! Sunt tot oameni si ei, chiar daca apar intr-un film.Tot doua maini si 2 picioare au, la fel ca si tine, ca mine si ca restul lumii. De ce nu te intereseaza de relatiile vecinilor tai? Ei bine, din acelasi motiv ar trebui sa nu-ti pese de nu-stiu-ce „vedete", ca doar nu au stea in frunte.
Sincer nu cred ca se mai vor impaca... Ceea ce a facut Kristen a fost oribil...Depinde de ei. insa nu cred.
Avand in vedere faptul ca la premiera ultimului film Twilight vor merge amandoi, poate vor mai petrece ceva timp impreuna iar lucrurile se vor schimba, ori va fi cea mai awkward premiera a unui film
Funda? ^^
Buna!
Nu prea cred. Rob s-a aratat chiar ranit de gestul lui Kristen, ceea ce e si normal, si nu crec e vreo sansa de impacare. Ambii chiar formau un cuplu simpatic, chiar daca nu-mi placea de nici unul din ei separat, impreuna faceau chiar un cuplu frumos.
O seara placuta!
Mie sincer imi pare rau de rob kristen m-a dezamagit s-ar putea sa se impace depinde de rob acum sa speram ca se impaca luv4ever rob and kriss:X:X:X:X:
Mmmm... Nu cred. Pe tine daca te-ar insela prietenu ce ai face? Deci? Nu cred ca sunt sanse de impacare.
Hey si eu sunt un fan al celor doi! Si ii ador si le-a stat foarte bine împreuna insa am citit multe lucruri despre relația lor, iar Robert spunea ca nu dorește sa se impace cu ea...ce-i adevărat nu a facut un lucru frumos sa-l insele pe regizorul de la Hollywood, despre care am auzit ca este căsătorit si are 2 copii..Deși ea regreta foarte mult robert nu vrea sa o ierte..eu sper sa se impace... sper ca ți-am răspuns la intrebare cat de cat:*
Nu prea sunt sanse. Avand in vedere ce am citit pe articolele mondene (uitandu-ma la nimereala pe net), tipul vrea sa-si vanda casa in care locuia impreuna cu ea, si sa se mute inapoi in Anglia, alaturi de prietenii sai. Plus de asta, daca de-atata amar de vreme nu-ti mai pasa... doar in filme se mai poate intampla sa se,, cupleze" din nou.
... insa, cine stie. Cu sutul in fund potrivit, unul din ei va face ceva ce-i va atrage atentia celuilalt, vor povesti si poate vor considera ca merita e... complet treaba lor ce fac. De fericiti sunt sigur ca vor ramane, fie ca-s impreuna sau nu, in ciuda situatiei aiurea de-acum.
... toata lumea se mai desparte.
Buna!
Nu prea cred. Rob s-a aratat chiar ranit de gestul lui Kristen, ceea ce e si normal, si nu crec e vreo sansa de impacare. Ambii chiar formau un cuplu simpatic, chiar daca nu-mi placea de nici unul din ei separat, impreuna faceau c
Sunt fan, vreau sa stiu. Daca nu te intereseaza nu mai lasa raspunsuri.
Tie ti-ar place ca daca te desparti de un tip sa fii subiectul de discutie a tuturor adolescentilor plictisiti? Si acum ma repet, tot oameni sunt si ei..ar trebui sa nu iti mai faci griji de „vedete" si sa deschizi ochii in jurul tau
Nu lasa emoticoane...nu folosi limbaj de mess, scrie corect propozitiile etc...citeste regulile si apoi pune intrebari. Nu vreau sa fiu rau da astea sunt regulile saitului.
anonim_4396 întreabă: