Emm baieti din astia sunt peste tot. eu zic ca nu merita sa te gandesti la el a fost nesimtit. vreau sa-ti zic ca aa mi s-a int si mie dar nu partea cu barfitul statea ca mine si in acelasi timp ca prietena mea bineinteles cand am aflat l-am sunat si prostu nu recunostea si eu il iubeam asa mult l-am uitat la vasrta noastra se uita usor maine vezi altu poimanine altu vreau doar sa-ti zic sa fi atenta cu urm iubit si cu prietenele p care le ai
Eu zic sa-l lasi in pace sa nu te gandesti la el nu merita el doar si-a batut joc si sa-ti gasesti p cineva care te merita si te iubeste cu adv
Appn sa nu crezi in vb asta: "Te iubesc" pentru ca f multi fol asceasta vb sa impresioneze fetele asa ca dp felul in care se comporta iti dai seama daca te iubeste sau nu
Pa, pa
Ce vrei sa mai stii, nu ai aflat destule "ca esti proasta de bubui" acu' pe bune chiar nu-ti dai seama ca nu trebuie sa te mai intereseze sau nu ti-a fost suficient, acest sut in fund inseamna un pas inainte, o experienta de viata, alta data mai vigilenta.
Uita-l chiar daca nu e usor.nu s-a terminat mama baietilor.inca mai e gravida asa ca...fii happy si bucurate de viata.:*
Gasesteti ceva de luncru si uita de el un hobby de-al tau. Nu merita chiar nu merita! Gasesteti alt baiat
Cel mai bine este sa-l uiti.baieti sunt atatia.mai buni kel. daca te iubea, macar daca tinea la u.nu statea cu prietena ta,. iar cel mai urat lucru este ca si ea ti-a ascuns astapoate ca el se astepta sa-l mai kuti u. ii place sa ffie kutat de fete. uita-l. poti gai pe cineva care sa te iub cu adevsucces.si sper ca ti-am fost de ajutor