Daca se intampla ceva, nu inseamna ca este vina noastra. De foarte multe ori, ce se intampla in jurul tau nu are legatura cu tine, ci cu persoana de langa tine. Fiecare avem vietile, problemele noastre si luam decizii in acest sens.
Poti sa intrebi ce s-a intamplat, ce s-a schimbat la persoana respectiva, daca tot nu vrea sa dea detalii, nu are rost sa il/o mai cauti. Treci mai departe, asta e tot ce poti face.
Depinde acum despre ce anume vorbesti cu prietenul tău, pentru ca probabil nu are raspuns pentru orice intrebre si posibil nu este nici genul de persoana care dezvoltă orice subiect sau sa își dea cu părerea. Nu este chiar ghost, poate nu vrea sa deranjeze sau nu este genul sa scrie primul. Dacă consideri că nu îți mai este prieten, luati-va ramas bun, pastrati amintirile frumoase si contactul pentru posibila intoarcere prieteneasca. Nu cred ca este vina ta, cel mai probabil nu mai este cum a fost cândva, s-a distanțat probabil din motive diverse.
Buna.Cred ca ghosting se refera de fapt, la momentul cand tu ii scrii si el te lasa pe seen. Apoi, incearca sa ii spui fix ce ai descris aici, si sa-l intrebi daca e vreun motiv pentru care e mai distantat.
Deseori, un om se deschide mai tare unui necunoscut, fiindca e mica probabilitatea sa fie barfit intre cunostinte.
Daca devin mai apropiati, atunci se lasa cortina, persoana nu mai este necunocuta si ai impresia ca va sti prea multe despre tine si se mareste riscul de a "scapa" ceva intre cunostintele comune noi.
Nu cred ca e cazul, pentru ca câteva luni primeam mesaj de la el încontinuu si acum încerc sa vorbesc despre aceleași lucruri despre care am mai vb.
"imi iau ghost...sa fi fost prea Clingy"
ajută-ne cu o traducere, să ajutăm și noi apoi
Tine minte: o prietenie este ca un foc. Daca pui toate lemnele pe foc de la inceput, focul arde cu valvataie mare, apoi se stinge, ca s-au terminat lemnele.
Focul trebuie intretinut: procurat alte lemne, pus lemne pe foc, "zgandarit" sa iasa la suprafata lemnele nearse si ramase sub celelalte.
Prietenia nu se intretine doar prin cuvinte si vorbe. Trebuie sa aveti si unele actiuni impreuna. Atentie! nu ma gandesc la ceva intim.
Poate ridici probleme pe care nu vrea sa le abordeze, sa intre in miezul lor.
Si in sfarsit: ce inseamna cateva luni intr-o relatie de prietenie? Poate v-ati cunoscut putin si el si-a dat seama ca totusi nu este prietenul pe care-l cauta, deoarece nu esti pe aceiasi unda bionica.
PS. Cum vorbiti "paragrafe"? Poate va scriati paragrafe!
Dacă el a cunoscut o fată poate pe internet de aia nu mai comunică cu tine ca până acum.
Ştiu ca este dificil însă trebuie acceptata situația exact asa cum se prezinta. Se vede clar ca, între voi a apărut distantarea sociala și conversatia este pe cale de disparitie, automat și legătura dintre voi nu mai este cum a fost odată, cauta-ti alte persoane comunicative.