anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi TPU, eu sunt Beatrice sunt din Hunedoara dar locuiesc in Austria
In urma cu ceva timp imi doream sa fac o cariera in modeling,(la scoala care o fac eu in Austria aveam ore speciale pentru asa ceva, pregatiri, etc ) dar am renuntat la idee din cauza ca mai importanti sunt pentru mine familia si persoana iubita, si nu vreau sa i pierd din cauza asta.
Problema e ca mama nu vrea sa inceteze cu chestia asta si mereu imi zice sa ma duc si sa ma tin de treaba ca merit sa ajung acolo undeva sus, Da inteleg ca imi vrea binele dar eu am alte planuri de viitor. Iar intrebarea mea e urmatoarea
Cum o pot face sa inceteze cu chestia asta?
cateodata chiar ma enerveaza si nu stiu ce sa i raspund ca sa no supar.
Dau fundita happy

8 răspunsuri:
| pink425 a răspuns:

Explica-i ca uneori modelingul e o cale de corupere pentru favoruri sexuale.nu oricine nu cere sa te culci cu el in repetate randuri inainte sa iti dea un nume in lumea modelingului! explica-i ca unele modele pot ajunge sa fie vandute fara sa stie si sa ajunga prostituate sau in baruri de noapte. funda (cel mai bun mod sa ii arati este site-ul asta

http://stiri.rol.ro/......46472.html

| dana85 a răspuns:

Sa stii ca persoana iubita nu iti poate darui independenta, cariera si dezvoltarea ta profesionala. Dimpotriva, barbatii iubesc femeile puternice, de succes si niciodata iubitul tau nu te va aprecia decat pentru ceea ce realizezi tu.Mergi in paralel cu amandoua si nu renunta la viitorul tau pentru o relatie, o persoana care te iubeste iti va fi suport si sprijin in cariera ta care iti da implinire, siguranta, incredere.

| foxsilver a răspuns:

Daca planurile tale de viitor se ridica la acelasi nivel de standard pe care mama ta il doreste pentru tine, e posibil s-o convingi.
Povesteste-i despre ele.

| AnGeL a răspuns:

Eu as fi de parere ca daca intr-adevar iti place ceea ce faci si familia te incurajaza ar trebui sa continui ceea ce ai inceput
iar daca nu iti place ceea ce faci ar trebui sa ii spui mamei tale exact ceea ce ne-ai povestit nouahappy

| Nicoletarox a răspuns:

Daca intr-adevar iti doresti o cariera in modeling persoana iubita va intelege si te va sustine, el si familia.ce te face sa crezi ca ii vei pierde? Unde locuiesti in austria?

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Nicoletarox):

Pai in salzburg

| Nicoletarox a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Asooo. Eu locuiesc in linz si ma gandeam ca esti de prin zona.

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Nicoletarox):

Pai este aproape!
cu masina fac cam 2 ore pana acolo thinking am fost demulte ori prin zona aia