| Sârma a întrebat:

Hii...Ma numesc Claudia am 18 ani, si vreau si eu ceva sfaturiii! va rog.deci in vacanta asta de vara am lucrat undeva sezoniera in orasu meu si acolo am cunoscut un baiat, mi-a placut din prima clipa cand l-am privit in ochii si el s-a cam dat la mine in ziua aia si seara mi-a cerut iD si ii l-am dat. Am tot vb si pana la urma i-am zis tot ce simt pentru el si a zis ca si el simte tot asta pentru mine. Inainte de mine a mai fost cu una 4 ani aproape si dupa aia cu inca una 2 ani si statea si la el si na. Inca nu s-a desp de ea si s-a combinat cu mine si aia a aflat m-a tot sunat k zicea ca is casatoriti si am auzit la lucru din mai multe parti ca nu e adevarat ca ea e obsedata de el si pe mine nu ma suporta si face tot ce stie sa ne desparta si ca nu o sa ne lase sa fim impreuna niciodata. Tin ffft muult la el am fost 2 luni si ne-am desp din cauza ei a plecat de la el si a venit iar dupa 2 saptamana cam asa si el a batut-o si a dat-o afara si i-a zis ca nu mai vrea sa fie cuea si tot nu a inteles tot nu a plecat de la el. Pana la urma s-a rezolvat apoi a aparut tatal meu si a zis ca nu e de mine si ca o safaca tot ce stie sa ne desparta ca el e tatuat si are pierce in spranceana si nu ii convine de el. ne-am impakat iar si a venit si vb sa o facem, si i-am zis ca eu inca mai sunt virgina si cand a aflat nu a crezut si a zis ca daca mai sunt ma ast cat vreau eu pana sunt pregatita si asa am inceput sa tzin mai mult la el vazand ca nu ii ca si ceilalti cu care am fost pana acum...eu simt ca sunt pregatita sa o fac dar daca dupa ce fac acest pas se intoarce iar la aia, ( aia cand m-a tot sunat a zis ca de fapt isi bate joc de mine si ca vrea doar sa ma fta si dupa aia sa-mi dea papucii ) nu stiu ce sa mai cred, toti zic ca nu ii genu ala si ca ii calumea si sa nu imi bat joc si nah. Ce sa fac, ajutati-ma! si mai o problema.Cum ii zic tatalui meu ca sunt cu el ca daca afla nu m-ar lasa sa raman cu el si nu vreau asta. urgent va rog. multumesc

Răspuns Câştigător
| AnnexDisaster a răspuns:

Uite, stiu cum e ca "toti" sa fie impotriva voastra... si eu am patit`o ceva in genu` asta... si nah, eu zic deocamdata sa ii spui tatalui tau cand esti pregatita, si cand este mai relaxat, dar sa nu ii spui dupa ce o faceti n caz daca! Si aveti grija ^^. Incearca sa ii spui prietenului tau tot ce face c**va aia care te terorizeaza, ca sa te apere sau nu stiu ceva sa scape de ea ^^

12 răspunsuri:
| Dubaster a răspuns:

Sfatul meu: Toti sunt la fel (99%), din ce spui tu te complici prea mult. Daca vrei sa fi una din "n" de pe lista mult succes tongue
(P.S. Daca vrei sa iti povestesc ceva din propria experienta care nu vreau sa spun aici ca nu are nici un rost da-mi add la "djdubaster". Sunt sigur ca nu vrei sa te complici! )

| harciog a răspuns:

Categoric ai dreptate.Si eu cind ma imprieteneam cu o fata nu-mi trecea prin minte sa fac sex cu ea deloc.Doar sa ne plimbam si s-o iubesc platonic, atit.

greece12
| greece12 a răspuns:

Relatia voastra a inceput cu incurcaturi mari,o iubita isterica(fosta),un barbat care loveste femei(el),un tata care se opune si,la mijloc, o virgina.
Zic sa-ti vezi de drum, nu-i de tine.
Stiu ca n-o sa asculti si vei ajunge acolo unde vrea el sa te aduca.
Te astept prin martie sa ne spui cum te-a lasat baiatul pe care l-ai iubit si cu care ti-ai pierdut virginitatea.
Desi tare as vrea sa n-am dreptate.

| pisoias a răspuns:

Ceea ce ai scris tu despre fosta prietena stii de la el, nu? De ce nu asculti si ce are ea de spus? Crezi ca e normal sa lovesti pe cineva? Daca cei doi locuiau impreuna cred si eu ca ex. prietena(desi era mai mutt de atat) se gandea la casatorie.Cel mai bine ar fi sa-l asculti pe tatal tau si sa-ti vezi de viata ta.Dar asta e numai parerea mea, tu faci cum vrei.

| Ofiintă a răspuns:

Te-as sfatui sa-l lasi sa te mai astepte sa vezi cam ce rabdare are el laughing
Mie mi se pare ca aia cu care sta are dreptate in privinta lui, stim ca ea este obsedata de el pentru ca de aceea iti da telefoane si te avertizeaza dar eu tot nu inteleg cum el nu reuseste sa o de-a afara din casalaughing, Poate este apartamentul amandurora si baiatul respectiv vrea doar sa te foloseasca totusi cam ciudat si eu nu l-as crede laughing
E casa lui asa cum a zis si el deci poate sa o de-a afara dar nu exista nu poate ci nu vreau deci poate ca mai tine la ea sau traiesc impreuna intr-un apartament comun.
Ramane de aflat pentru tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, foarte incalcita povestea ta este. Cel mai simplu este sa-i da-i pace acelui baiat. Intoarce-i spatele incet, incet si cauta-ti altceva, vei ajunge la vorbele tatalui tau.

| JustATiredPilgrim a răspuns:

Uita`l...Nu e de tine!

| Sârma explică (pentru Ofiintă):

Acuma ea s-a mutat cu altuul. si da aia e curva in adevaratu sens al cuvantului si tata vrea sa nu am nici un prieten ca am timp de baieti si din astea. oricum nu ascult eu de el pentru ca ne-am certat rau si nu mai vorbim unu cu altu. deci tot ce vreau eu fac. oricum multumesc pentru raspunsuri

| Sârma explică (pentru AnnexDisaster):

Da ce sa ii faca si la aia? daca ea era disperata! acum oricum s-a potolit acum are alt,, barbat '' sa zic asa si mai are vreo 2 3 pe langa si o fata de 11 ani dintr-o casatorie de mai de mult. in fine acum lucrurile sau mai calmat ca toata povestea asta a fost acum 2 luni. dar acum e mai bine, in afara de tatal meu care nu e de acord si nu o sa fie niciodata! dar asta e. sunt majora fac ce vreau cu viata mea daca voi regreta mai tarziu va fi problema mea pentru ca el va fi ultimul om la care am sa ma plang. doar mama mea e de acord cu noi si ea e alaturi de noi si prietenii. sunt multumita cu atat! Oricum multumesc de sfaturi! Si daca vrei da-mi iD tau sa mai vorbim :*

| simona223 a răspuns:

Eu iti zic sa ii zici ca daca nu scapa de aia te desparti de el(asa in gluma)ii zici ca iti baga in cap tot felul de strambe despre el care incepi sa le crezi...

| Floris83 a răspuns:

Părerea mea e să nu te dezvirginezi pănă la nuntă, așa îl vei cunoaste și mai bine, ca dacă e băiat de treabă, și te iubeste cu adevărat, atunci care e problema, doar vrei relație de lungă durată, căsătorie, copii, familie, deci ori acum, ori atunci tot a lui esti, asa că de c e să nu verifici și pontul ăsta, în felul ăsta vei fi si mai sigură de credincioșia lui, și de faptul că nu-și va bate joc de tine, doar asa ca să te batjocorească și să te dezvirgineze, ănchipuieti cît vei suferi dacă te face, și pe urmă te lasă, asa dacă te lasă tot virgină din nu stiu c e pretentii nefondate de ale lui, măcar rămîi tot virgină, și o dăruiești bodoaba asta cui merită!

| Sârma explică (pentru Floris83):

Nu pot sa zic ca nu merita ca mi-a demonstrat de multe ori ca merita. In fine gandeste alfel ca are 23 de ani nu 17 18 ca si astia de pana acum care nu prea stiu ce ii viata, doar sa fta si atat sa zic asa. Oricum cu el nu mai am probleme ne intelegem foarte bine mi-a zis sa ii zic cand vreau eu ca nu ii asta o problema. Probleme am cu tata nu cu el. Ca nu il va accepta niciodata! Oricum multuuu de sfaturi!