| Ilincamatei83881 a întrebat:

I-am ghicit parola fostului iubit la Facebook și sprea uimirea mea nu vorbește cu nicio fată, sincer nu mă așteptam la asta, voi ce părere aveți, chiar are nevoie de o pauză cum mi-a zis mie?

48 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa nu poate funcționa o relatie,o sa devi paranoica,o sa suferi si tu si el, nu ai incredere in el, lasa-l, unde nu e incredere nu e nimic, cred ca ar trebui sa iti ocupi timpul cu ceva, citeste o carte, du-te la sala

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Avand in vedete ca ai zero încredere in el si zero respect pentru intimitatea lui cred si eu ca are nevoie de o pauza

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Eu de multe ori nu am incredere nici in mine, dar in altii. E normal sa ai suspiciuni, ca oamenii mint de rup si cand se jura.

Chiar si ala care jura ca ma iubeste, si o arata, tot n-am asa incredere pana nu-s eu convins de unele chestii.
Ca poate sa ma iubeasca acum, si dupa aia sa nu ma mai iubeasca, nu e problema.

| Mosotti a răspuns:

O avea nevoie de o pauza asa cum ti-a zis, insa e aiurea ca a avut nevoie de pauza asta, nu te mai placea, aia e.
Poate o vorbi cu alte fete in real, cine stie, nu cred ca sta el asa.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca vrea sa scape de tine daca ajunge sa te mintă ca are alta iubita.Nu il mai stresa si vezi-ti de treaba.

| Frank51 a răspuns:

Slăbuț, dacă nu are securizat contul înseamnă că ori nu folosește acel cont, ori este puțin cam naiv și prostuț, poate se învață minte.

| Dismally a răspuns:

Sau poate are un alt cont pe care nu il stii tu big grin

| ywar a răspuns:

Ma, eu m-as fi dus la politie si as fi depus o plangere penala impotriva ta - violarea intimitatii si a corespondentei.
Esti minora, dar parca o lectie extrem de dura nu ti-ar prinde rau.

| Ilincamatei83881 explică (pentru ywar):

Nu sunt minora?

| ywar a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Mai bine, poti raspunde penal! Eu parca ti-as face-o. Da-mi si mie telefonul lui sa discut cu el ca de la barbat la barbatel. happy

| Mosotti a răspuns (pentru ywar):

Ete cucu raspuns penal, fi serios. Sunt altii care au furat miliarde si nu raspund penal, si tu zici asta? Fi serios.
Si eu mai faceam asa, ma amuzam sa vad ce fac altii pe FB sau insta.
Nu se intampla nimic.

Si stia pasu de la el dar a uitat, ca nu avea cum sa ghiceasca. Asa ca la o adica zice ca i l-a dat, si gata, arata tu ca nu i l-a dat de buna voie?!
Daca esti destept fentezi toata asta la o adica.

Ptr atata lucru te duceai la politie? Asta daca alfai cine s-a logat!
Ca daca eram destept nu te prindeai, si te mai duceai unde?

Aia au cazuri mai serioase, nu sa te duci tu cu rahaturile astea. Poate se sesizau daca era calomnie si altele grave, amenintari, poze puse nu stiu unde, etc, nu asa.
Radeau si te dadeau afara poate politistii.

| Mosotti a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Fi serioasa, politia are alte probleme si cea mai acuta e sa frece cat mai mult menta, nu sa ia in seama mizilicurile astea, mai iau in seama daca e o plangere de ceva serios, gen santaj, amenintari si altele, nu ca ai intrat la el pentru ca de fapt el ti-a dat parola (ca asa spui la o adica, si sa arate el ca nu ti-a dat-o, sa vedem cum arata, m ai ales ca ati fost iubiti, ca ai poze, etc cu el), asa ca nu e problema.

Inseamna ca si tu ai avea ceva f tare de ascuns de te-ar deranja atat ca ar vede ea ce faci pe acolo. Ca altfel nu prea iti pasa.
Ca doar nu esti Putin sa ai secrete de stat pana la urma.

Adica unii din voi vreti sa aveti herghelie de gagici, zic la general nu de tine neaparat, si va e frica ca va descopera iubita, iar cand intra, va ofticati asa tare ca v-a prins, ca o dati in penale.

| Lukasssz a răspuns:

Sper ca o sa isi gaseasca si el pe altcineva, bine ca s-a despartit de tine.

| Ilincamatei83881 explică (pentru Lukasssz):

De ce e bine că s-a despărțit de mine? Că același lucru face și el

| Lukasssz a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Esti prea conservatoare, am mai zis asta.

| NuImiSuspendaContulPls a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Draga mea prietena, te-ai despărțit de el, lasă-l în pace. Fundă?

Pai daca nu te mai place, e f bine ca s-a despartit, decat sa stai cu cineva care nu te place.
Gaseste pe cineva pe care sa-l placi mult si care sa te placa mult.

| GPA a răspuns:

Eu cred că ai avut noroc în primă fază, ar fi fost imposibil pentru tine să-i mai intri pe cont cu 2 factori de autentificare, greșeala lui aici. Greșeala ta pentru că dai dovadă de faptul că n-ai încredere în el. De ce ai încercat să-i intri pe cont? Știi că este ilegal să te autentifici într-un cont, altul decât al tău, fără acordul titularului contului? O situație similară s-a întâmplat în România, când prietenul ei i-a spart contul de Facebook pentru a-i citi mesajele. A fost prins, dat în judecată și a scăpat prin minune cu doar două luni de muncă în folosul comunității. Asta se numește disperare, neîncredere. S-a răcit față de tine? De ce nu vorbești deschis cu el despre asta, noi, de pe TPU, nu avem cum să știm cum și în ce fel e consolidată relația voastră, cât a durat și ce conflicte aveți voi între voi. Cred, din moment ce nu ai găsit mesaje "suspicioase", că nu te înșeală. Nu cred că s-ar fi așteptat vreodată să te gândești la contul lui de Facebook, nu și-ar fi șters el conversațiile doar din pură precauție laughing. Că dacă era nevoit, își securiza contul mai bine încă de atunci...

| DarthNiger a răspuns:

Toate intrebarile tale au legatura cu fostul tau iubit, acum te intreb dar fara suparare, ai o obsesie pentru el? pentru ca nu mi se pare normal sa te intereseze atat de tare o persoana, nu conteaza daca esti in relatie cu ea sau nu.
Eu cred ca ar trebui sa iti limpezesti mintea, sa mai iesi pe afara si sa iti gasesti un hobby fiindca nu e normal ceea ce faci, deja mergi pe o panta periculoasa si imi e teama pentru sanatatea ta mentala.

| Ilincamatei83881 explică (pentru DarthNiger):

Adică vrei să zici că sunt nebună?

| DarthNiger a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Intelege ce vrei tu

Tu esti buna, nu esti nebuna, insa aceasta obsesie nu e deloc in ordine, ce ai casunat pe el asa in prostie?! Are dreptate DarthNiger.

S-au terminat baietii din lume?! Da-l dracu, a plecat, duca-se tare, altul la rand.

Ca te uiti, am zis ca bine ai facut, ca e distractiv, insa nu altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești troll îmi place că ai speriat toti băieții de pe site

| chuckmanson a răspuns:

Tu ai nevoie să încetezi să îl mai stalkeresti și să îi mai încalci intimitatea și să te duci la un psiholog/psihiatru să îți rezolvi problemele.

| Ilincamatei83881 explică (pentru chuckmanson):

Adică am probleme? laughing

N-ai nici o problema, stai linistita, uite-te mai departe si vezi ce mai face asa chiar si ca idee, si eu am facut destul din astea.
Doar sa nu ii apara alte logari si sa-l avertizeze ca s-a logat cineva de nu stiu unde.

Si daca se prinde aia e, schimba parola, dar pana atunci, te-ai mai distrat si tu.

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Deja ai dat în paranoia. Sper să-și găsească rapid altă iubită.

| Ilincamatei83881 explică (pentru SmaraldAlbastru):

De ce zici asta?

| Mosotti a răspuns (pentru SmaraldAlbastru):

Lasa ma ca e amuzant sa mai vezi ce face unu si altul, nu e problema. F bine ca a verificat, ca poate o mintea, si e bine sa afle adevarul.

Desi poate el are mai multe conturi si ea nu stie, cine stie.
Poate special se lasa spionat ca sa dea impresia ca e asa.
Ca vede la conexiuni cate sunt, se putea prinde ca intra cineva.

| BloodyLips a răspuns:

Acum se vorbeste pe wapp happy Da-i o pauza daca a cerut o pauza. Faptul ca l-ai controlat e putin cam cam toxic dar cred ca stii si tu asta deja.

| Gligore2000 a răspuns:

A vrut sa scape de tine si macar vreo doi ani nu mai vrea prietena pe langa el.

| Gabryel85 a răspuns:

Uimirea e și a mea... dar știi că nu prea e legal ce ai făcut tu, nu?

| Ilincamatei83881 explică (pentru Gabryel85):

De fapt, și el mai intra pe contul meu

| Gabryel85 a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Bine, una e să vă spuneți unul altuia parolele, cu totul altceva să intre fiecare pe ascuns.

| Mosotti a răspuns (pentru Gabryel85):

Nu conteaza, ce e legal in lumea asta? Sti cum e, legea e facuta ca o bariera in fata careia se opresc boii, se strecoara cateii si sar dulaii, asa ca aia e.

| Ilincamatei83881 explică (pentru Mosotti):

Cel mai tare răspuns

Sa nu afle ca intri pe contul lui, ca sa vezi ce mai face, macar asa de amuzament.

| Mosotti a răspuns (pentru Gabryel85):

E si amuzant sa vezi ce face pana la urma, nu e rau ca mai intra pe ascuns.

| Rihanna20B a răspuns:

Ești obsedată! Lasă omul împace! De ce i-ai furat contul de Facebook?

| Ilincamatei83881 explică (pentru Rihanna20B):

Nu sunt obsedată, doar am vrut să mă conving de anumite chestii

| Rihanna20B a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Da dar nu e ok să îi invadezi intimitatea bărbatului. Tu ai fi dezacord?

Bine ai facut!

| Mosotti a răspuns (pentru Rihanna20B):

Ba e okey sa verifice, sa vada daca a mintit-o sau nu, multi mint de rup, inseala si se jura ca nu.

| luizaionescu45 a răspuns:

Poate nu vorbește pe Facebook...