| Ilincamatei83881 a întrebat:

I-am ghicit parola fostului iubit la Facebook și sprea uimirea mea nu vorbește cu nicio fată, sincer nu mă așteptam la asta, voi ce părere aveți, chiar are nevoie de o pauză cum mi-a zis mie?

48 răspunsuri:
| BloodyLips a răspuns:

Acum se vorbeste pe wapp happy Da-i o pauza daca a cerut o pauza. Faptul ca l-ai controlat e putin cam cam toxic dar cred ca stii si tu asta deja.

| Gabryel85 a răspuns:

Uimirea e și a mea... dar știi că nu prea e legal ce ai făcut tu, nu?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Avand in vedete ca ai zero încredere in el si zero respect pentru intimitatea lui cred si eu ca are nevoie de o pauza

| Ilincamatei83881 explică (pentru Gabryel85):

De fapt, și el mai intra pe contul meu

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Deja ai dat în paranoia. Sper să-și găsească rapid altă iubită.

| Ilincamatei83881 explică (pentru SmaraldAlbastru):

De ce zici asta?

| Gligore2000 a răspuns:

A vrut sa scape de tine si macar vreo doi ani nu mai vrea prietena pe langa el.

| Gabryel85 a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Bine, una e să vă spuneți unul altuia parolele, cu totul altceva să intre fiecare pe ascuns.

| Lukasssz a răspuns:

Sper ca o sa isi gaseasca si el pe altcineva, bine ca s-a despartit de tine.

| Ilincamatei83881 explică (pentru Lukasssz):

De ce e bine că s-a despărțit de mine? Că același lucru face și el

| Lukasssz a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Esti prea conservatoare, am mai zis asta.

| GPA a răspuns:

Eu cred că ai avut noroc în primă fază, ar fi fost imposibil pentru tine să-i mai intri pe cont cu 2 factori de autentificare, greșeala lui aici. Greșeala ta pentru că dai dovadă de faptul că n-ai încredere în el. De ce ai încercat să-i intri pe cont? Știi că este ilegal să te autentifici într-un cont, altul decât al tău, fără acordul titularului contului? O situație similară s-a întâmplat în România, când prietenul ei i-a spart contul de Facebook pentru a-i citi mesajele. A fost prins, dat în judecată și a scăpat prin minune cu doar două luni de muncă în folosul comunității. Asta se numește disperare, neîncredere. S-a răcit față de tine? De ce nu vorbești deschis cu el despre asta, noi, de pe TPU, nu avem cum să știm cum și în ce fel e consolidată relația voastră, cât a durat și ce conflicte aveți voi între voi. Cred, din moment ce nu ai găsit mesaje "suspicioase", că nu te înșeală. Nu cred că s-ar fi așteptat vreodată să te gândești la contul lui de Facebook, nu și-ar fi șters el conversațiile doar din pură precauție laughing. Că dacă era nevoit, își securiza contul mai bine încă de atunci...

| Frank51 a răspuns:

Slăbuț, dacă nu are securizat contul înseamnă că ori nu folosește acel cont, ori este puțin cam naiv și prostuț, poate se învață minte.

| chuckmanson a răspuns:

Tu ai nevoie să încetezi să îl mai stalkeresti și să îi mai încalci intimitatea și să te duci la un psiholog/psihiatru să îți rezolvi problemele.

| NuImiSuspendaContulPls a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Draga mea prietena, te-ai despărțit de el, lasă-l în pace. Fundă?

| Freya1 a răspuns:

Cred ca vrea sa scape de tine daca ajunge sa te mintă ca are alta iubita.Nu il mai stresa si vezi-ti de treaba.

| Ilincamatei83881 explică (pentru chuckmanson):

Adică am probleme? laughing

| Dismally a răspuns:

Sau poate are un alt cont pe care nu il stii tu big grin

| luizaionescu45 a răspuns:

Poate nu vorbește pe Facebook...

| ywar a răspuns:

Ma, eu m-as fi dus la politie si as fi depus o plangere penala impotriva ta - violarea intimitatii si a corespondentei.
Esti minora, dar parca o lectie extrem de dura nu ti-ar prinde rau.

| Ilincamatei83881 explică (pentru ywar):

Nu sunt minora?

| ywar a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Mai bine, poti raspunde penal! Eu parca ti-as face-o. Da-mi si mie telefonul lui sa discut cu el ca de la barbat la barbatel. happy

| Rihanna20B a răspuns:

Ești obsedată! Lasă omul împace! De ce i-ai furat contul de Facebook?

| Mosotti a răspuns (pentru Gabryel85):

Nu conteaza, ce e legal in lumea asta? Sti cum e, legea e facuta ca o bariera in fata careia se opresc boii, se strecoara cateii si sar dulaii, asa ca aia e.

| Mosotti a răspuns:

O avea nevoie de o pauza asa cum ti-a zis, insa e aiurea ca a avut nevoie de pauza asta, nu te mai placea, aia e.
Poate o vorbi cu alte fete in real, cine stie, nu cred ca sta el asa.

| Ilincamatei83881 explică (pentru Mosotti):

Cel mai tare răspuns

| Mosotti a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Pai daca nu te mai place, e f bine ca s-a despartit, decat sa stai cu cineva care nu te place.
Gaseste pe cineva pe care sa-l placi mult si care sa te placa mult.

| Ilincamatei83881 explică (pentru Rihanna20B):

Nu sunt obsedată, doar am vrut să mă conving de anumite chestii

| Mosotti a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Sa nu afle ca intri pe contul lui, ca sa vezi ce mai face, macar asa de amuzament.