Acum se vorbeste pe wapp Da-i o pauza daca a cerut o pauza. Faptul ca l-ai controlat e putin cam cam toxic dar cred ca stii si tu asta deja.
Avand in vedete ca ai zero încredere in el si zero respect pentru intimitatea lui cred si eu ca are nevoie de o pauza
A vrut sa scape de tine si macar vreo doi ani nu mai vrea prietena pe langa el.
Bine, una e să vă spuneți unul altuia parolele, cu totul altceva să intre fiecare pe ascuns.
De ce e bine că s-a despărțit de mine? Că același lucru face și el
Eu cred că ai avut noroc în primă fază, ar fi fost imposibil pentru tine să-i mai intri pe cont cu 2 factori de autentificare, greșeala lui aici. Greșeala ta pentru că dai dovadă de faptul că n-ai încredere în el. De ce ai încercat să-i intri pe cont? Știi că este ilegal să te autentifici într-un cont, altul decât al tău, fără acordul titularului contului? O situație similară s-a întâmplat în România, când prietenul ei i-a spart contul de Facebook pentru a-i citi mesajele. A fost prins, dat în judecată și a scăpat prin minune cu doar două luni de muncă în folosul comunității. Asta se numește disperare, neîncredere. S-a răcit față de tine? De ce nu vorbești deschis cu el despre asta, noi, de pe TPU, nu avem cum să știm cum și în ce fel e consolidată relația voastră, cât a durat și ce conflicte aveți voi între voi. Cred, din moment ce nu ai găsit mesaje "suspicioase", că nu te înșeală. Nu cred că s-ar fi așteptat vreodată să te gândești la contul lui de Facebook, nu și-ar fi șters el conversațiile doar din pură precauție . Că dacă era nevoit, își securiza contul mai bine încă de atunci...
Slăbuț, dacă nu are securizat contul înseamnă că ori nu folosește acel cont, ori este puțin cam naiv și prostuț, poate se învață minte.
Tu ai nevoie să încetezi să îl mai stalkeresti și să îi mai încalci intimitatea și să te duci la un psiholog/psihiatru să îți rezolvi problemele.
Draga mea prietena, te-ai despărțit de el, lasă-l în pace. Fundă?
Cred ca vrea sa scape de tine daca ajunge sa te mintă ca are alta iubita.Nu il mai stresa si vezi-ti de treaba.
Ma, eu m-as fi dus la politie si as fi depus o plangere penala impotriva ta - violarea intimitatii si a corespondentei.
Esti minora, dar parca o lectie extrem de dura nu ti-ar prinde rau.
Mai bine, poti raspunde penal! Eu parca ti-as face-o. Da-mi si mie telefonul lui sa discut cu el ca de la barbat la barbatel.
O avea nevoie de o pauza asa cum ti-a zis, insa e aiurea ca a avut nevoie de pauza asta, nu te mai placea, aia e.
Poate o vorbi cu alte fete in real, cine stie, nu cred ca sta el asa.
Pai daca nu te mai place, e f bine ca s-a despartit, decat sa stai cu cineva care nu te place.
Gaseste pe cineva pe care sa-l placi mult si care sa te placa mult.
Nu sunt obsedată, doar am vrut să mă conving de anumite chestii
Sa nu afle ca intri pe contul lui, ca sa vezi ce mai face, macar asa de amuzament.
colin16 întreabă: