Eu de multe ori nu am incredere nici in mine, dar in altii. E normal sa ai suspiciuni, ca oamenii mint de rup si cand se jura.
Chiar si ala care jura ca ma iubeste, si o arata, tot n-am asa incredere pana nu-s eu convins de unele chestii.
Ca poate sa ma iubeasca acum, si dupa aia sa nu ma mai iubeasca, nu e problema.
Da dar nu e ok să îi invadezi intimitatea bărbatului. Tu ai fi dezacord?
Ete cucu raspuns penal, fi serios. Sunt altii care au furat miliarde si nu raspund penal, si tu zici asta? Fi serios.
Si eu mai faceam asa, ma amuzam sa vad ce fac altii pe FB sau insta.
Nu se intampla nimic.
Si stia pasu de la el dar a uitat, ca nu avea cum sa ghiceasca. Asa ca la o adica zice ca i l-a dat, si gata, arata tu ca nu i l-a dat de buna voie?!
Daca esti destept fentezi toata asta la o adica.
N-ai nici o problema, stai linistita, uite-te mai departe si vezi ce mai face asa chiar si ca idee, si eu am facut destul din astea.
Doar sa nu ii apara alte logari si sa-l avertizeze ca s-a logat cineva de nu stiu unde.
Si daca se prinde aia e, schimba parola, dar pana atunci, te-ai mai distrat si tu.
Ptr atata lucru te duceai la politie? Asta daca alfai cine s-a logat!
Ca daca eram destept nu te prindeai, si te mai duceai unde?
Aia au cazuri mai serioase, nu sa te duci tu cu rahaturile astea. Poate se sesizau daca era calomnie si altele grave, amenintari, poze puse nu stiu unde, etc, nu asa.
Radeau si te dadeau afara poate politistii.
Fi serioasa, politia are alte probleme si cea mai acuta e sa frece cat mai mult menta, nu sa ia in seama mizilicurile astea, mai iau in seama daca e o plangere de ceva serios, gen santaj, amenintari si altele, nu ca ai intrat la el pentru ca de fapt el ti-a dat parola (ca asa spui la o adica, si sa arate el ca nu ti-a dat-o, sa vedem cum arata, m ai ales ca ati fost iubiti, ca ai poze, etc cu el), asa ca nu e problema.
Inseamna ca si tu ai avea ceva f tare de ascuns de te-ar deranja atat ca ar vede ea ce faci pe acolo. Ca altfel nu prea iti pasa.
Ca doar nu esti Putin sa ai secrete de stat pana la urma.
Adica unii din voi vreti sa aveti herghelie de gagici, zic la general nu de tine neaparat, si va e frica ca va descopera iubita, iar cand intra, va ofticati asa tare ca v-a prins, ca o dati in penale.
Lasa ma ca e amuzant sa mai vezi ce face unu si altul, nu e problema. F bine ca a verificat, ca poate o mintea, si e bine sa afle adevarul.
Desi poate el are mai multe conturi si ea nu stie, cine stie.
Poate special se lasa spionat ca sa dea impresia ca e asa.
Ca vede la conexiuni cate sunt, se putea prinde ca intra cineva.
Ba e okey sa verifice, sa vada daca a mintit-o sau nu, multi mint de rup, inseala si se jura ca nu.
Toate intrebarile tale au legatura cu fostul tau iubit, acum te intreb dar fara suparare, ai o obsesie pentru el? pentru ca nu mi se pare normal sa te intereseze atat de tare o persoana, nu conteaza daca esti in relatie cu ea sau nu.
Eu cred ca ar trebui sa iti limpezesti mintea, sa mai iesi pe afara si sa iti gasesti un hobby fiindca nu e normal ceea ce faci, deja mergi pe o panta periculoasa si imi e teama pentru sanatatea ta mentala.
Asa nu poate funcționa o relatie,o sa devi paranoica,o sa suferi si tu si el, nu ai incredere in el, lasa-l, unde nu e incredere nu e nimic, cred ca ar trebui sa iti ocupi timpul cu ceva, citeste o carte, du-te la sala
Tu esti buna, nu esti nebuna, insa aceasta obsesie nu e deloc in ordine, ce ai casunat pe el asa in prostie?! Are dreptate DarthNiger.
S-au terminat baietii din lume?! Da-l dracu, a plecat, duca-se tare, altul la rand.
Ca te uiti, am zis ca bine ai facut, ca e distractiv, insa nu altceva.
colin16 întreabă: