anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I-am zis mamei mele acum doua zile am sunt împreună cu cineva. De vreo săpt imi tot cauta printre lucruri. Efectiv mi-a cautat prin toata camera si nu mai suport, deja e lipsa de respect față de mine. Ea ca mama nu are dreptul să îmi cotrobăie prin cameră. I-am zis ca ma deranjează si a reacționat urât. Ce as putea face? Până in momentul cand i-am recunoscut mă tot presa ca sa ii recunosc. Totusi nu consider ca trebuie să se bage ea, până la urma e viața mea si nu are drepul sa stie ea tot. Câteva sfaturi?

Răspuns Apreciat de Editori
| Freya1 a răspuns:

Dacă vrei să te înțelegi cu mama ta trebuie sa vorbesti cu ea.Nu trebuie sa ii spui tot detaliat dar trebuie sa ii explici cu cine te vezi, unde, cum e etc pentru ca altfel se poate îngrijora.
Asta poti sa faci, sa mergi la ea cu frumosul si sa ii spui "intreaba-ma ce vrei sa stii, eu iti raspund si încheiem conflictul".

7 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Câți ani ai?

| VdAnutZ a răspuns:

Depinde de varsta. Daca ai sub 18 ani are dreptul să iti cotrobăie si sa se bage in viata ta, pentru că încă ești minor. Dar dacă ai peste 18 e o problema

| Ely1234567 a răspuns:

Hey mama ta nu îți vrea răul. Spune-i mamei tale ca ai vrea sa îl cunoască pe prietenul tău poate asa își va schimba comportamentul față de tine... happy Și poate îl va plăcea pe acel băiat. happy

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ancaval):

15 ani are Ioana.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| TPU2019 a răspuns:

Zii asa: "Mama, daca ai si tu nevoie, vinde la farmacie, prietenul meu stie, asa ca nu mai cauta aici, ca nu ai sa gasesti nimic".

Problema rezolvata.