Oh, lol, mai stii ca acum un an intrebasei de ce unii barbati se grabesc in relatii? Semnele au fost acolo, dar le-ai ignorat.
Nu ai binecuvântarea Creatorului când locuiești cu cineva fără căsătorie și nici respectul tipului respectiv. Dacă accepți să-i fii menajera și sa aibă și sex gratis, de ce sa se mai obosească? Ai fi mai fericita și respectata dacă pe viitor nu te-ai muta cu nimeni faracasatorie și ai discuta dinainte despre rolurile din familie.
De ce simti mereu nevoia sa iei apararea ratatilor, dar la fete le dai dismiss la orice sentiment si le pui la zid ca se machiaza? )))
Ei, dar uite ce bine ma cunoști tu, din moment ce știi ce fac "mereu".
Le dau dismiss la fete pentru că se machiază? Și concluzia asta ai tras-o, cum anume? Machiajul doar mă lasă rece arata tot.
Sa-ti vezi de viata ta incontinuare, singura si sa te rogi si sa astepti partenerul potrivit, la timpul potrivit...
Mi-a placut raspunsul unui membru cunoscut din comunitate, raspuns la o alta intrebare din alta parte: Tango degeaba!
Tine-ti fetito gura inchisa si pune mana sa-i faci la om de mancare, curatenie in casa, spalat vase, daca nu iti convine sa bagi hainele in masina si sa le scoti SPALA CU MANA ca de aia ai maini, nu sa butonezi pe Instagram toata ziua. Bati omul la cap, nu iti este rusine?
Cred că cel mai bine ar fi să te desparți de el. Nu pare că te ajută cu nimic și cred că ar trebui să vorbești cu el direct asupra a ceea ce te deranjează.
Multă sănătate și Crăciun fericit!
Mihaela024 întreabă:
aurel111 întreabă: