| Mihaa22 a întrebat:

Ieri a făcut el de mancare, chiar a ieșit foarte buna, a făcut tocănița din legume cu piept de pui. L-am laudat.
După am discutat, mi-a spus ca el ar găti mai des doar ca nu are timp dacă e la munca. Și i-am răspuns cu "pai eu cum am?"
Nu a spus nimic.
Eu am timp după 8 ore de munca sa fac mancare, sa fac curat, sa spăl vasele, sa pun la spălat, sa scot de la spălat, sa împatur hainele și sa le întind etc aproape zilnic. Nici mie nu îmi face plăcere dar este strictul necesar. Și a spus ca da dar nu ii cer niciodată ajutorul ca el m-ar ajuta. Eu am spus ca aceste lucruri nu se cer deși i am cerut de multe ori dar nu-mi place sa insist, se fac ca iubești persoana care face totul pentru tine și te gândești din bun simt sa te pui s o ajuți sa ii faci viata mai frumoasa și mai ușoară. Dacă vezi ca nu am scos hainele din mașina, scoate le tu, daca am gătit si ai văzut ca nu am apucat sa spăl vasele ca m-am dus la munca după ce am gătit, spală le tu. Ca nici mie nu îmi place sa fac atatea chestii deodată pentru ca ma stresează și ma epuizează mai ales ca le fac pe toate pentru doua persoane. Trăiesc pentru doi, ma stresez pentru doi, muncesc pentru doi, trag pentru doi.
L-am întrebat după dacă m-ar iubi dacă nu as face chestiile astea, dacă as fi mai leneșă și a spus ca nu, așa simplu.
A spus ca cică aceste chestii le faci ca femeie sa ii arați iubitului tău sau soțului ca îți pasa de el. Pai și tu ca bărbat ce faci? Stai in pat și te joci pe telefon asta dacă nu ești la munca in rest nimic. Nicio floare nici măcar de ziua mea, nicio atenție, măcar un gest ceva. Tu cum îmi arați ca ma iubești ca bărbat?
Ca nu ma înșeli? Da bravo felicitări ai atins nivelul minim care înseamnă sa fii om.
Adică el ma iubește pentru ce ii ofer nu pentru ceea ce sunt.
Si l-am întrebat: "Pai si eu atunci de ce sa te mai iubesc ca oricum nu faci chestiile astea?"
N-a spus nimic.
După am vorbit despre pe cine iubim mai mult. Ca fata de familie este un alt fel de iubire si fata de partener este altul iar si ca nu le poți compara. A spus el ca da dar dacă îți faci o familie, soție copil etc ca deja e mai mult. A spus ca atunci când o femeie îți oferă un copil ca o iubești mai mult.
Pai bun si eu dacă nu vreau copii sau dacă nu pot avea nu ma mai iubești? Dacă nu sunt soția ta legal nu ma iubești la fel de mult? Dar nu m-ar cere de soție deci nu vrea sa ma iubească mai mult?
Din nou, el m ar iubi mai mult doar daca i as oferi un copil dar a spus ca daca as avea copil el nu s ar implica in îngrijirea lui. M-a lăsat masca, jur.
Ii făceam sandwich și ii tăiam coaja de la pâine ca are probleme cu dinții ca sa nu îl doară.
Ii fac sandwich pentru munca aproape zilnic și când nu ii fac ii dau bani sa își cumpere ca trăim din banii mei ca el tot salariul îl are împărțit între rata la apartament și pensia alimentara și încă o rată.
Ii pregătesc lucrurile pentru dimineața înainte de munca sa nu caute după ele. Ma trezesc pentru el deși sunt alt schimb ca sa îl trezesc pentru ca el nu se poate trezi singur. Dacă ma trimite după suc sau țigări sau orice la magazin eu merg atunci.
Vreau doar sa primesc ceea ce ofer, i-am spus dar in zadar.

69 răspunsuri:
| Yparisa a răspuns:

Oh, lol, mai stii ca acum un an intrebasei de ce unii barbati se grabesc in relatii? Semnele au fost acolo, dar le-ai ignorat.

| ania a răspuns:

Nu ai binecuvântarea Creatorului când locuiești cu cineva fără căsătorie și nici respectul tipului respectiv. Dacă accepți să-i fii menajera și sa aibă și sex gratis, de ce sa se mai obosească? Ai fi mai fericita și respectata dacă pe viitor nu te-ai muta cu nimeni faracasatorie și ai discuta dinainte despre rolurile din familie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VoidEternal):

De ce simti mereu nevoia sa iei apararea ratatilor, dar la fete le dai dismiss la orice sentiment si le pui la zid ca se machiaza? rolling on the floor)))

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei, dar uite ce bine ma cunoști tu, din moment ce știi ce fac "mereu".

Le dau dismiss la fete pentru că se machiază? laughing Și concluzia asta ai tras-o, cum anume? Machiajul doar mă lasă rece arata tot.

| Sophieka a răspuns:

Sa-ti vezi de viata ta incontinuare, singura si sa te rogi si sa astepti partenerul potrivit, la timpul potrivit...
Mi-a placut raspunsul unui membru cunoscut din comunitate, raspuns la o alta intrebare din alta parte: Tango degeaba!

Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns:

OK, deci esti cu un dobi-dobi care nu te merita. NEEEXT!

| Fatwagienurse a răspuns:

Tine-ti fetito gura inchisa si pune mana sa-i faci la om de mancare, curatenie in casa, spalat vase, daca nu iti convine sa bagi hainele in masina si sa le scoti SPALA CU MANA ca de aia ai maini, nu sa butonezi pe Instagram toata ziua. Bati omul la cap, nu iti este rusine?

| mariamarin2006 a răspuns:

Cred că cel mai bine ar fi să te desparți de el. Nu pare că te ajută cu nimic și cred că ar trebui să vorbești cu el direct asupra a ceea ce te deranjează.
Multă sănătate și Crăciun fericit!