| Oprea_Dalia_2003 a întrebat:

Ieri am aflat ca iubitul meu m-a înșelat. Acum avem 3 luni. Stiu ca ma iubeste, dar m-a înșelat la inceput. Am rămas împreună dar tot ma gandesc la ce s-a intamplat, pentru ca eu am pus suflet inca de la inceput. Ce sa fac ca sa imi revin si sa uit?

19 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Nu uiti. Il schimbi.
Atat. Ai pus sentimente. Ok. Acum ce faci? Vrei sa pui mai multe?

| Oprea_Dalia_2003 explică (pentru cristimihailov):

Nu vreau sa il las. Am trecut printr o perioadă urâtă cand ne am cunoscut si m-a făcut sa fiu bine. O sa doara mai tare dacă pleaca.

| Oprea_Dalia_2003 explică (pentru cristimihailov):

Chiar il iubesc. Si m ar durea mai tare dacă ne am despărții

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pai pastreaza-l! apoi o sa aveti copii. O sa-l prinzi iarasi si o sa-l ierti. Apoi o sa te bata si din cauza copiilor n-o sa te desparti. Apoi intr-o zi o sa bage cutitul in tine cum am vazut pe tv sptamana trecuta. Sau o sa-l otravesti tu ca nu mai suporti si o sa ajungi la puscarie. Mai acum o saptamna-doua a fost un reportaj din puscaria de femei cu cazuri de astea. Acum, este adevarat ca nici nu poti sa ceri prea mult fiind o relatie la inceput. Totusi fi atenta si la urmatoarea greseala, lasa-l!

| xerxes1 a răspuns:

Stai linistita, o sa te mai insele cand o sa aiba ocazia.

| Oprea_Dalia_2003 explică (pentru xerxes1):

A mai avut ocazii si nu a făcut o. Se cearta si cu mama lui pentru mine uneori.

| Freya1 a răspuns:

Nu ai cum sa uiti asta.
Am patit aceias chestie in fosta relatie in care am stat 8 ani.Cand ne-am luat eram amandoi micuti si ale tinereti valuri l-au impins la o intalnire cu o alta fata cand noi aveam 8 luni de relatie iar eu am aflat.L-am iertat si am mers mai departe si chiar daca eu am fost cuminte ani de zile si am incercat sa imi scot din cap acel moment nu am putut pana in ziua de azi si suntem despartiti deja si acum ii mai reprosez.
O sa iti mai treaca un pic dupa ce impliniti ani o sa il ierti da nu o sa uiti si cand o sa intarzie acasa sau nu iti va raspunde la timp la tel sau etc iti vei aduce aminte de ce a facut.

| Oprea_Dalia_2003 explică (pentru Salontanul):

Nu cred ca o sa se ajunga asa departehappy adică i am si zis ca asta e prima si ultima data cand il iert si a spus ca imi promite ca a 2 a oara nu o sa mai fie.

| Oprea_Dalia_2003 explică (pentru Freya1):

Eu mai trecut prin asta, cu alta persoana si el m-a făcut sa uit. Si a fost totul bine... vreau sa imi il iert si atat. Pentru oricum aia cu care se sărută și din astea e curvă, are prieten de 30 de ani, ea având 15 si se sărută la scoala cu vreo 5... Nu cred ca trebuie sa imi stric relatia cu el pentru una ca ea. Imi arata ca ma iubeste

| ROB3RT89 a răspuns:

Frumoasa iubire intre voi, ca in telenovele italiene.
Tu chiar nu stii ce simti? Chiar nu poti sa iei singura o decizie?
Cred ca pot sa inteleg de ce te-a inselat...
Daca vrei sa suferi in continuare, treci peste si iarta-l.
Sau fiecare pe drumul lui.

| Freya1 a răspuns (pentru Oprea_Dalia_2003):

Nu conteaza ce moravuri avea persoana respectiva a gresit cu ea si aia e.
Daca tu vrei sa treci peste si poti tu stii mai bine doar sa nu iti para rau mai in colo.

| anamariarot a răspuns:

Dacă te-a înșelat acum, de la început, gândește-te ce va face pe viitor, când va mai interveni și rutina. Chiar vrei să-ți petreci tot restul vieții alături de o persoană de genul? În cazuri extrem, dar extrem, de rare relațiile din adolescență durează pentru tot restul vieții.
Pe mine m-a înșelat după 4 ani laughing. Am suferit și eu, cred că e ceva firesc, dar pe cuvânt că faptul că m-a înșelat a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a întâmplat.

| anamariarot a răspuns (pentru Oprea_Dalia_2003):

Tu încerci să îi acorzi circumstanțe atenuante lui, eventual să-l scoți nevinovat. Crezi că aia, așa „curvă" cum o numești tu, a sărit pe el, iar el n-a vrut nimic? A fost ceva de comun acord, fii sigură de asta. Eu nu intenționez să te lezez în vreun fel, doar că trebuie să deschizi bine ochii.

| theillusoryman a răspuns:

Ti-as recomanda o spălare pe creier.

| AliGab a răspuns:

Sa uiti ce? faptul ca te-a inselat dupa 3 luni? Este mai simplu de atat...il uiti pe asa-zisul tau iubit (de fapt daca ar fi iubitul tau nici nu te-ar insela). Daca vei ramane cu el vei risca sa nu poti uita nicicand acest lucru pentru ca o va face de nenumarate ori. Lupul isi schimba parul dar naravul ba.

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Problema de fapt este ca poti sa inozi sfoara care s-a rupt. Dar va ramane intotdeauna nodul.

Si acum il iubesti. Poate mai tarziu va fi si mai multa dragoste.

Si apoi o sa vina vremea cand poate vei fii stresata, sau insarcinata si pasarica el nu va mai pupa.

Crezi ca va sta cuminte si te va astepta? Sau va merge pe la prietene?

Ce s-a intamplat odata se va mai putea intampla si mai tarziu.

La fel de adevarat este ca poate s-a potolit. Si-a gasit iubirea si se lupta ca un leu pentru ea.

Lasand la o parte ca stiintific iubirea tine doar trei ani, la final intrebarea se pune: esti gata sa risti?

Daca raspunsul e da, e ok. E o alegere. Dar de pe acum ar trebui sa fii constienta ca sansele sunt 50%. Asa cum e posibil sa fie foarte frumos la fel e posibil sa fie si foarte urat.

Si daca va fi foarte urat, sa nu te plangi. Pt ca ai ales informata.

Daca nu esti gata sa risti, atunci schimba-l cu unul care se lupta cu toti, nu numai cu mama lui pentru tine.

Stii ce iti doresti si poti sa cauti ceva mai bun.

E ciudat cum de frica unor suferinte de cateva luni esti gata sa iti pui la bataie viitorul.

Gandeste-te ca asa ceva se va intampla cand veti avea poate puradei. Ce vei face? Vei continua mariajul sau vei lasa pe copii fara tata in acte?

| cristimihailov a răspuns (pentru Oprea_Dalia_2003):

Hmm. iarasi aud aici povestea paracetamolului. Am fost racita (perioada urata din viata) si am luat paracetamol (citeste ca ai ramas cu el) si acum mi-a trecut raceala.

Intrebare: mai iei paracetamol preventiv? Chiar daca stii ca e hepatotoxic?

Răspuns utilizator avertizat
| AnaissRebeca33 a răspuns:

N ai cum sa uiti.