| IubesteEa a întrebat:

Ieri s--au luat niste proaste de mine de 8-9 ani si eu am 14 ani si le-am injurat apoi am cedat si aruncau cu o sticla in mine apoi m-am dus la fratele meu cu prietenului lui care a fost fostul meu iubit asa si i-am zis si fostul ma aparat le injura si am zis eu o gluma si au inceput sa rada si el radea si se uita la mine dar radea rau si eu la fel si am si vorbit apoi la pus pe fratele meu sa dea cu mingea in mine voi ce credeti o mai tine la mine? eu am renuntat la el desi si el si uite acum ...frumos dau funda la cel mai frumos raspuns! si tot se uita la mine si imi zambea! happymersi!:X
Ai un raspuns pentru flori? as vrea sa stiu daca mai tine la mine? ca si astazi se uita la mine, am ras, am si vorbit i-am facut galerie si radea, am aruncat cu niste betisoare si ma credeam la nunta si zicea ca uite flori se crede la nunta de ce a zis? de ce face asta acum? cand i-am spus sa ii dea una cu mingea i-a dat dar nu il nimerea...de ce face asta? ma ajutati please help dau funda!love struck

Răspuns Câştigător
| grosumira a răspuns:

Salut! ai ceea mai frumoasa poveste pe care am citit-o! cu siguranta esti o fata frumoasa care la vrajit pe acest baiat! fostul tau iubit te iubeste nu ca tine, te mai iubeste inca si crede-ma dupa ceea ce ai zis si tu mai ti unpic... dar faptul ca baiatul tine la tine foarte mult inseamna ca tu pentru el esti o faptura importanata! mult noroc cu baiatul happy

10 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Draga Flori, te anunt cu respect ca nu am inteles nimic!

Nu ai ortografie, gramatica si nici nu stii sa te exprimi. Ai reusit sa faci o propozitie foarte lunga care nu are nici un sens.

Felicitari!

| Oliveoo a răspuns:

Pai draga florihappy poate ca te mai place inca si vrea sa fiti din nou impreuna pentru ca altfel nu se comporta asa cu tinehappy
Incearca sa vorbesti cu el si daca se intampla ceva "serios" il intrebi de ce se comporta asa. In ceea ce priveste raspunsul lui Nachtimoktober, cred ca are dreptatehappy
Nu te mai gandi si fii copil atat cat potihappy

| VivianKorea a răspuns:

Huh? ce ai zis? irelevant ce spui

| ion933 a răspuns:

Eu sunt baiat eu stiu cum gindesc baieti
eu nu as mai tine la tine si eu am avut o prietena si am fost prima oara cu ia am tinut la ia da a doua oara am fostul cu ia numa asa sa fac sex cu ia si crede-ma asa o sa faca si el daca ai facut-o cu el nu mai ai ce pierde poati sa te impaci cu el ok

| MyObsession a răspuns:

Paiblushing
Eu zic ca inca te palce din moment ce rade cu tine si se uita in acelasi timp la tine...etcbatting eyelashes
Nu`ti pierde sperantele.inca te placehappy

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Draguta intre voi doi nu mai e nimic.Adica fostul e fost. Welcome in the future!

Dar daca te mai intalnesti cu el, nu-l bagi in seama.Astfel ii platesti cu aceeasi moneda.

Cu fratele tau, hmm e totusi din familie si merita sa vorbesti cu el(dar nu despre incidente ca acestea).

Iar pe "proastele" elea sa "don't give any..."sti tu big grin. Copii din ultimul timp nu mai sunt ce sunt...

De mine se luau doi tanci de 6 ani care ma faceau in toate felurile straight face... apoi i-am speriat si amenintat si nici nu se mai uita la mine devil.

Faza cu betele n-o inteleg straight face

Dar sper ca te-am ajutat happy

| sonya_5952 a răspuns:

Fata...daca intr-adevar ai 14 ani, eu zic ca ai trait in zadar pana acum. Lasa iubitii si romantele si pune mana pe o carte (si nu ma refer aici la o carte de joc) si invata sa scrii corect si sa te exprimi in limba romana.Sincer...nu vreau sa cred ca generatia ta reprezinta viitorul!

Răspuns utilizator avertizat
| DΣΣΔ a răspuns:

Te-as sfatui sa faci ce iti zice inima dar acum faci cum crezi ca e mai bine. fundita? plzzz

| florina_4136 a răspuns:

Eu cred ca iti ramane un singur lucru de facut: apuca-te de invatat limba romana!