| Sfinnx a întrebat:

Ieri seara ne am despartit.Sau asa ceva.A Spus ca are nevoie de o pauza ca sa vada cum stau lucrurile.Nu a vrut sa ne despartim definitiv, deoarece susinte ca ma iubeste si ca nu poate sa renunte; "parca pleaca ceva din mine" asa a spus el in urma unei certuri.[e prima lui relatie serioasa]
Venisem de afara si i am spus absolut tot ce ma apasa ptc nu mai suportam.De fiecare data evita sau gaseste scuze sa iasa afara si nu ii place sa vina in oras, prefera sa stea pe calculator iar eu am nevoie de atentie si sa ma simt iubita.
Deci eu una nu stiu ce sa fac si cum sa procedez.O sa il las sa ma caute el.
Dar ce se va intampla? Oare a vrut pauza...ca sa incerce usor sa se debaraseze de mine sau ce? pentru ca pe mine chiar ma doare...si stiu ca daca e sa ne impacam va face exact la fel, ptc nu il pot schimba.Nu s genu care sa nu mai vorbeasca si sa evite persoana pe care o iubeste in timp ce inima urla : Du-te la el. Urasc cuvantul orgoliu.
Ce sa fac?! Cum sa procedez? Oare ce are de gand?
ps: avem 15 si 16 ani

Răspuns Câştigător
| Zeloni a răspuns:

Daca el a vrut sa faceti o pauza inseamna ca mai vrea sa "respire" putin si ar trebui sa ii respecti dorinta.Pentru ca este prima lui relatie serioasa poate s-a simtit putin presat si a vrut sa aiba putin timp ca sa isi adune gandurile ca sa stie cum sa procedeze mai departe.Ce trebuie sa faci tu este sa nu il presezi, sa il lasi sa ia anumite decizii in legatura cu relatia voastra, poate si el a observat ca ceva nu e in regula si vrea sa remedieze asta.Ar trebui si tu sa il intrebi ce si-ar dori el de la relatia voastra si cum crede ca decurge ea, sa vezi si opinia lui.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O asa mare iubire poate ca merita o pauza mare. Se pare ca el are nevoie acum, mai mult de calculator decat de prezenta ta.

| beatrice1bea a răspuns:

Această pauză poate o să-l schimbe. Gândeștete că el e plecat într-o vacanță. ÎNCEARCĂ SĂ-L EVIȚI.Ieși cu prietenii ( chiar dacă nu prea o să ai chef, cheful va apărea intre timp. ). Sper că te-am ajutat :*

| Hinamy a răspuns:

Daca o sa te gandesti mereu la acest subiect iti vei face mai mult rau. eu zic sa ii respecti decizia. Pana la urma el a luat-o si de asemenea a zis ca nu este definitiv. In locul tau. eu as fi iesit in oras cu fetele, as fi purtat multe alte discutii, as incerca sa uit. Dupa cateva zile ai sa vezi ce se mai intampla. Mai spune cum este dupa cateva zile. :d *scuze, daca raspunsul meu nu este prea bun..eu nu am trecut prin asa ceva. Sper sa rezolvi*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii vorba aceea : pauzele lungi si dese, cheia marilor succese... Este desigur o gluma fiindca oriunde ai aplica-o nu va reflecta nici pe departe realitatea. Ba dimpotriva, pauzele lungi si dese impiedica marile progrese. Trecand peste asta, eu cred ca odata ce a venit cu o asa replica, de fapt iti cam dezvaluie ca nu mai este atras de tine asa cum a fost candva. Probabil a intalnit pe cineva sau macar este tentat de acest gand iar tu il cam incomodezi. Cert este ca (indiferent daca a intalnit deja pe altcineva sau doar poate are in gand sa faca asta ) si-a pierdut din interesul pentru tine. Daca avea in continuare mare interes fata de tine nu dorea sa se dea la o parte. Prin urmare, interactionarea cu un tipa fata de care nu prea mai simte atractie este un pic obositoare astfel incat, cel mai probabil, de asta ti-a cerut o pauza, nu pentru ca are nevoie de timp pentru a-si pune ordine in ganduri. Un lucru pe care trebuie sa-l intelegi este urmatorul : daca iti propui sa il faci sa se razgandeasca, iti vei face singura rau. O eventuala razgandire la scurt timp nu inseamna ca el este din nou atras de tine, ci inseamna doar ca n-a reusit din varii motive sa-si mentina decizia. Se poate razgandi pentru ca ii este totusi bine cu tine din perspective care nu au legatura cu emotiile si sentimentele ori se mai poate razgandi pentru ca nu suporta sa te vada distrusa dar cred ca niciuna din aceste variante nu te avantajeaza absolut deloc. De aceea cel mai indicat este sa il lasi in pace. Nu il suna, nu il cauta, respecta-i decizia, chiar daca iti pare greu sa faci acest lucru. Este insa cel mai bine sa procedezi asa, o eventuala insistenta din partea ta il poate sufoca definitv, il poate irita si apoi tot tu ai de pierdut. Da-i pauza pe care a cerut-o si intre timp tu vezi de viata ta. Mai este o vorba pe care eu o gasesc foarte adevarata si anume : "Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece! Daca se intoarce, e al tau, daca nu, nu a fost niciodata! "

| DeidaraXR1 a răspuns:

Ai 2 optiuni. Il lasi sa plece si vezi daca se intoarce sau te lipesti de el si nu il lasi sa plece. NU te astepta sa te casatoresti cu el...

| Sfinnx explică (pentru DeidaraXR1):

Clar nu ma astept la asa ceva.
Oricum ...prefer prima varianta

| DeidaraXR1 a răspuns (pentru Sfinnx):

Ambele optiuni te descriu pe tine si au urcusuri si coborasuri.

| Liviu a răspuns:

Pai poate chiar are nevoie de o pauza sa isi puna ordine in ganduri, el vrea poate sa fie sincer cu tine si sa nu te tina ca pe un obiect.Sau poate cauta sa se debaraseze de tine, spune-i sa iti zica sincer totul in fata, preferi adevaru gol golut decat sa iti rupa inima in 2, mai bine sa iti spuna direct si cu asta pastabig grin